Att äta på barnens favorithak.

 

Om pojkarna får välja var vi ska gå och äta så blir svaret alltid detsamma. Och ja, ni kanske kan gissa er till var tack vare interiören? Pinchos, såklart! Killarna älskar Pinchos, och då älskar vi att gå dit – för om de två äter som hästar och testar en massa olika rätter så är det allt som behövs för att vi också ska tycka det är ett kanonställe.

 

 

Jag är väldigt förtjust i inredningen såklart, och varje gång vi är där lägger jag saker på minnet. Titta där, det vore väl en kul lösning i ett barnrum? säger jag, och den skäggiga bara hummar för att undvika att svara. Han vet att det lär bli han som får spika upp vad det nu än var jag tyckte var en rolig lösning för ett barnrum.

 

 

Vi åt nästan allt på menyn och ljuset var inte direkt fotovänligt men strunt i det. Min favorit var en bagel med avokado, Leos favorit är de stekta räkorna, Noah äter helst fattiga riddare och baconlindade dadlar och mannen gillar hamburgaren och fish and chips:en. Så, något för alla alltså. Dessutom väldigt mumsiga efterrätter och det är ju alltid ett plus.

Så; har ni inte testat Pinchos ännu och har barn – tips, tips!

En av de restauranger där våra kan sitta fint i en timme och fullkomligt vräka i sig mat utan att klaga en enda gång. Och bättre betyg kan man ju inte få, menar jag.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att äta på barnens favorithak.

  1. Vi älskar också Pinchos – mycket tack vare barnen!
    Snabb fråga som jag har gått och tänkt på sedan typ förra sommaren… Men var tusan hittade du så stort exemplar av Blåregnet?? Jag har letat och letat! Vill ha ett vitt blåregn, minns inte om det är vitt eller blått? Hoppas du kan svara. ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *