I annonssamarbete med READLY

Att kunna bläddra sig till ro.

 

Vad sägs om att ha nästan 5000 magasin i din läsplatta eller telefon – redo att bläddra i närhelst du vill?

Det är just precis det du får med Readly! Där kan du digitalt läsa allt ifrån Elle, till Allt om Mat och Forbes samt välja att läsa titlar från flera olika länder om du så vill. För mig är det en avkoppling att bläddra genom inredningsmagasin och få den där visuella njutningen utan att behöva släpa med mig en fysisk tidning i väskan. Och nu får du testa en månad kostnadsfritt på länken se.readly.com/attvaranagonsfru eller HÄR!

 

 

Det finns som sagt nästan 5000 magasin så det finns garanterat en kategori för alla. Jag läser då helst heminredningsmagasin, men eftersom man även kan ha ett familjekonto där alla i familjen kommer rakt in på sina favoriter så har Leo sitt med gaming och serier och mannen kan läsa ekonomimagasin eller några nummer om löpning.

Och eftersom de finns i appen kan jag läsa på resande fot eller hemma i soffan – det spelar liksom ingen roll var jag fysiskt befinner mig.

 

 

Och nu får du alltså testa Readly kostnadsfritt i en månad!

En hel månad där du kan fördjupa dig i olika ämnen, bläddra bland internationella magasin och prova på det där med familjekonto! För att signa upp dig för den kostnadsfria perioden kan du gå in på se.readly.com/attvaranagonsfru eller klicka HÄR för att läsa mer.

För mig är det verkligen avkoppling att kunna försvinna in bland vackra hem, spännande artiklar och inspirerande plocksidor – särskilt nu när det blir säsongsskifte och det börja klia i inspirationsfingrarna.

Allt jag kan tänkas vilja läsa precis där; i min surfplatta. Det är fint det.

I reklamsamarbete med READLY

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att kunna bläddra sig till ro.

  1. Nänä. Inget går upp mot en riktig tidning. Är så trött på att man ska ha plattor o telefoner till allt.
    Att på in på Pressbyrån o köpa sig en ordentlig tidning o sen hem o sätta sej bekvämt o börja bläddra. De e grejer det.
    Det gammaldagsa håller än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *