Att hitta substitutskog.

 

Nä, det gick inte längre att gå omkring med skogslängtan så vi tog barnen till Snogeholm för att få andas iallafall lite skogsluft och få den där känslan som bara naturen kan ge. Hav och strand är ju underbart men omväxling förnöjer, så varför inte ta en liten tur?

Har ett stort behov av comfort-grejer nu över lag; längtar något innerligt efter udda saker som att stå i en box lutad mot en stor varm hästkropp och andas i päls, eller klappa en kossa eller köpa för många doftljus. Och så kan man ju inte ha det, därav skog!

 

 

Någon var nöjd!

Någon är i och för sig alltid nöjd, den killen är taggad på vad som helst.

 

 

Om det var skönt? Innerligt.

Bokskog är ju inte så kul på vintern kanske, iallafall om man jämför med barrskog. Tycker jag alltså. En bokskog på sommaren är något av det vackraste som finns, men det jag gillar med barrskog är att den är vacker året om – spelar ingen roll om man kliver in i den en januaridag; den är fortfarande tät och skapar valv och bäddar in dig. Men det här gick bra det också.

 

 

Leo letade spå efter djur (fanns en hel del sådant).

 

 

Jag vevade med armarna av oklar anledning.

 

 

Det bars pinnar!

 

 

Och jag hittade ett ypperligt ställe för fotografering! Tänk er Nicole där i – iklädd nån svepande, vit historia med vatten upp till midjan. Åhååå så vackert det skulle varit! Och kallt. Väldigt kallt. Men strunt i det – man kan ju ha kvar tanken tills det blir varmare.

Och det var vad vi gjorde när vi fick skogslängtan!

Åkte till Snogeholm, minsann.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att hitta substitutskog.

  1. Skog är något vackert, skog betyder liv och frihet. På något sätt kan du upptäcka något vackert under varje säsong. Du skriver att bokskogen är vackrare på sommaren.

    Besök bokskogen när den är täckt av dimma under hösten och solen skiner mellan träden. Då har du ett perfekt motiv och det är skrämmande galet. ❤️ Tack fina för fantastisk inlägg🌸

    Kramar Liz

  2. Jag älskar skog! Och ler varmt åt din längtan efter att klappa kossor och känna hästars värme.
    Jag och min ena son, som är hemma pga viruset då ingen med minsta förkylningssymtom kan gå i skolan, har varit ute varje dag och gått. I skogen och vid vattnet. Det kanske kommer lite protester när man ska ut men sedan babblar vi hela vägen, det letas pinnar och kastas kottar. Fint även för dem som är lite äldre än dina killar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *