Att ha en assistent!

 

I fredags var Noah snuvig och fick alltså stanna hemma med mig och vara assistent när jag jobbade. Det är ju inte världens lättaste uppgift att vara fullt produktiv och samtidigt roa en femåring men det gick hyfsat; jag bar ut datorn i köket så jag kunde hålla ett öga på dashboarden och så satte jag Noah i arbete med att baka en kanelbullekaka så att det skulle finnas fika till alla sen på eftermiddagen.

 

 

Han gick all in för uppgiften och vispade skiten ur sockersmeten. Den blev nästan maräng tillslut men så ska det ju vara. Fluffig och fin kaka har ingen klagat på.

 

 

Och tadaaa!

En kanelbullekaka!

Vi följde det HÄR receptet och det blev riktigt lyckat, perfekt alternativ när man inte har jäst hemma eller inte har tid att lägga timmar på jäsning, gräddning och annat. Bara att vispa ihop och sen in i ugnen i 45 minuter. Nån gräddfil hade vi inte så jag tog creme fraiche och det gick finfint. Rekommenderas!

Så såg det alltså ut en fredag här hemma; en ledig femåring, ett jobb, tre hundar, en kanelbullekaka och jag.

Väldigt bra smygstart på en helg tycker jag.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha en assistent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *