I annonssamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

Att ha vårdoft-test av doftljus!

Åh, så var det Ä N T L I G E N dags för ett doftljustest här på bloggen igen!

Och nu är det inget mindre än vårdofter jag ska ge mig på; sånt man vill att hemmet ska dofta när det är ljusare ute och värmen börjar anas långt där borta i horisonten. Och med koden avnfvår har ni hela 25% på allt till ord pris hos House of Månsson till och med den 3 maj, så ni kan verkligen testa loss på olika dofter, aromalampor, diffusers, tvättmedel och annat man kan behöva för att få lite guldkant på den här tillvaron.

Så då kör vi igång! Sex dofter jag inte sniffat på innan landade hemma hos mig och här är min åsikt (finns ett real life sniffande på stories på Insta också om ni vill ha min omedelbara reaktion – mitt konto är @attvaranagonsfru).

 

 

Först två fräscha, kruddväxtiga dofter!

 

Crisp Apple and Sage från Kringle Candles (HÄR) – väldigt ”lätt” doft, luftig liksom? Inte alls påträngande. Ganska mycket sköljmedelskänsla men på ett bra sätt; den doftar gröna äpplen och salvia så man får det krispiga av äpplena och det kryddiga av salvian i en skön harmoni. Jag älskar saker som doftar salvia så jag är inte så svår, och särskilt om det bryts av med något krispigare. Denna får EEE+ av EEEEE – mest för att jag hade velat ha lite mindre sköljmedelskänsla i den.

Citrus and Sage från Country Candles (HÄR) – u n d e r b a r! Varm doft som liksom bäddar in utan att vara vintrig eller tung. Sommarvarm salvia med citron; vad mer kan man begära? En väldigt hemtrevlig doft som absolut är en vår- och sommarfavorit; den här ska tändas i köket på direkten. Ett måste nästan. EEEE+!

 

 

Set Sail av Kringle Candles (HÄR): Uh, nej usch? Alltså …. Den här tror jag att väldigt många av er skulle tycka om, men det är något minne i maggropen som får mig att avsky den här. Den doftar man men absolut ingen man jag vill ha i närheten haha, det skriker ”röd flagg” om den här. Har ingen bra feelis alls trots att doften i sig inte är dålig. Doftar aggressiv herre i min näsa, en sån man säger nej tack till, eller bör göra iallafall. Huh. Kan inte komma på exakt vem det är den påminner mig om, kanske ingen särskild, men något i den här doften är förknippat med extremt mycket röd flagg. Spring! Charmas inte. Don’t do it. Betyg? Typ -E från mig, men skulle jag koppla bort känslan och bara gå på doft så är den väl en EEE eller EEE+ om man nu känner sig väldigt ensam, rädd och kall och vill ha doft av man i huset.

Tropical Waters av Country Candles (HÄR): Åh JA! Var lite rädd att den här skulle dofta toalettrengöring eller offentligt badhus ni vet, men det gjorde den icke. Den här doftar godis! Ni vet de där turkosa flaskorna med en shitload av syrligt på, såna som är så sura att det kittlar i gommen? Fizzy nånting? Såna doftar den! Med en liten, liten hint av svett – fast ingen skabbig svett utan under-deodorant-svett om ni förstår? Låter kanske inte alls bra, men det är en bra sak – lovar. Godisflaskor och vit, krämig deodorant samt en korg med nytvättad tvätt och så nånting från mina tonår: där har ni den här doften. Väldigt fin. EEEE.

 

 

Då går vi till Life’s A Beach av Country Candles (HÄR): och det gör vi alldeles rätt i! Herreguuuud vilken härlig doft! Den här doftar s e m e s t e r – sololja blandat med doftsuddgummi. Det här blev en storfavorit hos mig, en sån man liksom inte kan tröttna på. Bara att dofta på den och så vips är man på semester och kan nästan höra havet. Den doftar som handdukar gör efter en dag på stranden ni vet? LJUVLIG. Det blir EEEEE av fem möjliga på den här, KÖP!

Och så sist men inte minst Egyptian Cotton från Kringle Candles (HÄR) – Jag hoppades att den skulle dofta nytvättat och det gör den, fast den bästa sorten! För er som gillar Clean Cotton från Yankee kommer älska den här; den är inte lika skarp och parfymig utan doftar nytvättad tvätt som fått hänga ute och torka på sommaren – precis som den doftar när man drar den av linan. Vindig, luftig, ren. Den perfekta doften för alla hem eftersom den funkar till prick alla; sticker inte ut och är inte så ”personlig”; jag menar, vem gillar inte doften av rena, nytvättade lakan? Inget knepigt som kräver en personlig smak, bara mjukt och fräscht. Perfekt gå-bort-doft alltså, och ett säkert kort om man nu vill prova en doft men inte riktigt vet vad man gillar. EEEE+ på den.

Och det var alla sex dofter det! Allt från vildsint segelbåtsman till semester, godisnappar, deodorantsvett och utetorkade lakan. Inte fy skam. Och koden avnfvår ger alltså 25% på a l l t till ord pris hos House of Månsson fram till och med den 3 maj. Direktlänkar till ljusen jag testat hittar ni i rosa efter deras namn och hela utbudet hittar ni HÄR.

Dofter alltså. Livets bästa.

 

I reklamsamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

 

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha vårdoft-test av doftljus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *