I annonssamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

Att ha upptäckt aroma mist diffusers!

 

Alltså; HUR KAN JAG HA MISSAT DET HÄR?!

Aroma mist diffusers?!

Jag som är en doftnörd och älskar doftljus har helt missat livets uppfinning, och hade ännu levt ovetande om jag inte fått en sånhär skickad till mig i påsk av House of Månsson. Jag har alltid tänkt att diffusers är lite som såna där vaxkakor man smälter ni vet? I ett sånt där keramikkrus? Lite samma grej trodde jag, och eftersom jag redan varit i vaxkaketräsket för en massa år sen och kom ur det fort igen på grund av alldeles för intensiv doft så har jag helt förbisett diffusers och tänkt att det är samma. Men det är det icke kan jag berätta! Jag är numera en hooked diffuseranvändare och vill ha en maskin i varje rum.

 

 

En diffuser är alltså en sånhär liten sak man pluggar in i ett vägguttag och sen fungerar den som en kombination av en luftfuktare och ett doftljus kan man säga? Det enda man behöver tillsätta är vanligt kranvatten och några droppar av den eteriska olja (eller doftolja, måste inte vara eterisk om man inte vill) man föredrar, sen sätter man igång den och så ångar den ut väldoft med ett mjukt behagligt porlande.

Och det är INTE skarp vaxkakedoft, utan mjukt ångig doft – som på ett spa ungefär, eller på ett riktigt dyrt hotell. ÄLSKAR! Ännu bättre blir det när man upptäcker hur många eteriska oljor det egentligen finns där ute – jag gick till lokala hälsokostbutiken och sniffade mig fram till två jag ville ha (en som hette kryddblandning och doftar mjukt juligt samt lavendel) men det finns ju allt från tallbarr till apelsin och eucalyptus, och man kan ju blanda hej vilt om man nu vill ha rosmarin och lavendel till exempel – bara att droppa i två droppar av den ena och tre av den andra så är det klart.

Diffusern fungerar alltså som en luftfuktare med tillsatt doft och den är magisk. Finns olika program man kan köra, till exempel att den går var trettionde sekund, och den stänger av sig själv när vattnet är slut så man behöver inte vara orolig för att glömma bort att ”passa den” – den sköter sig själv.

 

 

Jag var tvungen att ha en till, så jag kan ha en i sovrummet och en i vardagsrummet! Så i vardagsrummet doftar det nu eucalyptus och i sovrummet jul. Fantastiskt ju? Bara fylla på med vatten, välja vilken doft man vill ha för stunden och sen sätta igång den så fixar den resten. Och det bästa är det mjukt kluckande, porlande ljudet; perfekt att somna till. Och länge kör dom också?! Har jag den på full speed är det lätt en 7-8 timmar iallafall innan vattnet är slut och den stängs av.

Så jag måste bara tipsa er om livets uppfinning om ni nu missat det: aroma mist diffuser!

Herregud alltså. Som ett doftljus som aldrig tar slut och där du kan byta doft efter humör, och också själv välja hur mycket styrka du vill ha i doften genom att välja hur många droppar olja du tar i. Och koden avnfvår ger alltså 25% på a l l t till ord pris hos House of Månsson fram till och med den 3 maj. Så för guds skull passa på att testa en diffuser om det låter som nåt för dig. Den i trä hittar du HÄR, den i keramik i vardagsrummet (den har lite fler program, jag kan tex ställa in att den ska gå 1, 2 eller 3 timmar) finns HÄR och hela utbudet av diffusers HÄR. De har också lite olika oljor i sortimentet såklart, de hittas HÄR.

Och ja; koden gäller ju på allt till ord pris så den går prick lika bra på vanliga doftljus eller ljusstickor också, såklart.

Nu ska jag leta efter fler eteriska oljor! Vill ha många dofter att välja på.

I reklamsamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha upptäckt aroma mist diffusers!

  1. Åh jo jag känner diffusor. Jag hade också en tills min svärmor besökte mig. Min svärmor stod framför diffusor när han plötsligt sprayade sin doft. Reaktionen var unik, hon tog ett steg tillbaka, tittade skeptiskt på honom. På kvällen när jag tittade på skåpet var han borta, hon älskade doften, hon älskar light house. Det var min berättelse om min egen diffusor som kidnappad av mitt egen svärmor. 🤣Efter inlägget satte jag det på inköpslistan.

    Bra inlägg, tack igen. 👍❤️

  2. Men åh som jag suktar efter en sådan! Måste tipsa om eteriska olja med doften Frankincense som jag beställt på organicmakers.se de har flera andra goda dofter också 🙂 Fan, får nog klicka på en av de där länkarna alltså 🙂

    1. Jag byter hej vilt, men just nu en som heter Kryddstämning i sovrummet och lavendel och rosmarin i det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.