I annonssamarbete med JOTEX

Att ha en vacker extraplats.

 

Men håhååå vad är det som står där uppe hos Leo?!

En alldeles fantastisk bänk med sammetsdyna från Jotex!

Detta kan ju vara den absolut tjusigaste och mest inbjudande bänk som finns? Med sin tjocka, stoppade dyna i alldeles perfekt färg för hans rum och med den stadiga men nätta ramen. Där kan han lägga ifrån sig böcker, ha kompisbesök, sitta och läsa, slänga kuddar och allt annat man kan tänka sig att en bänk är bra till. Hade han haft en bred säng, som vår, hade jag ställt den vid fotänden. Det måste ju också vara vackert, tror jag.

 

 

 

Alldeles, alldeles perfekt blev den där!

Om du känner att du också behöver en stoppad bänk i ditt liv (kanske vid fotänden, eller i hallen?) så hittas den HÄR. Och det bästa? Koden SPRINGX20 ger 20% rabatt + 5% extra rabatt på röda priser. Gäller ej elektronik & är giltig t.o.m 3/5. Så även om du kanske inte behöver just en bänk så finns det så himla mycket vackert där inne just nu att det inte är klokt.

Här kommer lite annat fint jag hittade där inne:

Hissgardin i lin HÄR | Solcellslampa HÄR | Toksnygg bordslampa HÄR | Kuddfodral HÄR

 

Så om du suktar efter något vår-vackert att pynta hemmet med, en snygg vas, nya sängkläder, en annan lampa till vardagsrummet, linneservetter, en ny matta eller vad som helst du kan tänkas önska dig; kika in hos Jotex! Jag kan inte tala mig varm nog om deras utbud; det är en dröm att botanisera där – särskilt när jag har inredningsuppdrag, för jag hittar alltid väldigt mycket som känns ”udda och unikt” utan att jag eller kunden blir ruinerad.

Koden SPRINGX20 ger alltså 20% rabatt + 5% extra rabatt på röda priser. Gäller ej elektronik & är giltig t.o.m 3/5 och hela utbudet hittar du HÄR.

Mycket nöje!

I reklamsamarbete med JOTEX

 

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.