Att ha blomning!

 

Åh nu är det den där LJUVLIGA tiden ute!

När termometern visar tio grader plus, vinden är helt stilla och solen finns med en redan när man vaknar. Och trädgården slår ut! Hade väldigt gärna sett den slå ut i Småland men det går ju inte just nu, så jag gläds åt vad som händer här utanför dörren istället och det går bra det med – för här sker något nytt varje dag känns det som.

Buskarna är ännu bruna men ser ni trädet bakom mig? Det har slagit ut! Och äppelträden blommar och det kan ju vara det finaste som finns; kvistar med äppelblommor. Så det var bara att ge sig upp med en sekatör och ta för sig lite.

 

 

Mmmmm vårvärme!

Önskar man kunde sitta på en uteservering nu med ett iskallt glas chablis och stora solglasögon och skratta sig matt med Banditen & Nelly men den gubben går inte. Det kommer ju sen igen såklart så det är bara att hålla ut, inte sant? Är så glad att jag iallafall har en trädgård att gå ut i, ett äppelträd att knipsa kvistar från och så mycket jobb att jag knappt ens hinner med.

Dagens den dagen var iallafall en flera år gammal tröja från Malene Birger, ett par nya byxor från Zara som jag älskar eftersom de har milshög midja och så vita sneakers (inget jag brukar trädgårdsjobba i såklart om ni nu undrar, haha). Och ikväll har jag lovat Leo att vi ska ha Harry Potter-maraton, så jag har bunkrat upp med saltlakritsglass och chips, alla filmerna är redo och jag ska röra ihop en deg till munkar och köra ett gäng i fritösen så de kan serveras alldeles nybakade och varma. Det blir bra, lite Leo-tid, med något han tycker om att göra.

Hoppas ni får en riktigt bra dag! Och att träd slår ut hos er också, var ni nu än bor <3

 

 

3 kommentarer till “Att ha blomning!

  1. Superbra att du är försiktig och som influenser föregår med gott exempel i dessa virustider – men nog kan ni tjejer träffas på promenad eller sitta på en altan någon meter ifrån varandra? Om ni vill, alltså?

    1. Det kan vi säkert – om vi hade velat 🙂 Men vi bor långt ifrån varann vilket innebär pendling, och ingen vill riskera att utsätta någon annan för något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg