I annonssamarbete med BIXIA

Att ha närproducerad el.

 

Det är mycket vi är medvetna om och försöker förbättra oss i gällande hållbarhet nu för tiden.

Vi sopsorterar, köper miljövänliga rengöringsmedel, handlar ekologiskt, försöker återbruka genom att köpa på loppis eller second hand, väljer närproducerat i den mån det är möjligt. Med mera.

 

 

Men hur många av oss tänker på vilket elbolag vi har? El är en sådan sak vi tar för givet och använder oss av dagligen, men vet du att det även går att få närproducerad och av förnybara källor? Oftast tittar man ju bara på summan när man väljer elbolag men det finns så mycket mer bakom om man vill göra ett medvetet val, och det är just det Bixia har tagit fasta på. Genom dom kan man få förnybar, närproducerad el och göra ännu en liten skillnad i sin vardag gällande hållbarhet och medvetna val. Det fungerar så att överallt i Sverige finns det människor, ofta lantbrukare till exempel, som har investerat i lösningar som ger förnybar el – såsom vind eller sol eller vatten. Överskottet av vad de producerar i el säljer de till Bixia, som i sin tur har det som ett val för oss konsumenter.

Bixia är idag det elbolag i Sverige som köper in störst andel förnybar, närproducerad el till sina kunder över hela landet. På så sätt stöttar man de lokala individer som valt att satsa på förnybar el och ger fler möjligheten att våga investera.

Mer om Bixia och hur de arbetar med närproducerad och förnybar el kan du hitta HÄR.

Så om närproducerat och förnyelsebart är en hjärtefråga för dig – ta en titt på vad Bixia erbjuder. Små val ger stor skillnad i slutändan.

 

I reklamsamarbete med BIXIA. 

1 kommentar till “Att ha närproducerad el.

  1. Hållbarhet år så viktigt. Min mannen og jag producerar vår egen el och värme. Vi arbetar med solcellsmoduler. Ja, det är viktigt att vi också tänker på det. Det är superbra att det finns fler och fler Elproducenter som tänker på framtida elproduktionen. El har blivit en viktig del av våra liv. Dagens modernaste värmesystem fungerar inte utan el. Utan el skulle det inte finnas internet och mycket mer.

    Tack för underbar inlägg 💚❤️💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg