Att ta igen sig.

 

 

När man har jobbat väldigt mycket och måste ta igen sig, ta igen sig sådär att man på riktigt känner att ”nu jävlar ska det tas igen mig” – vad gör man?

Ja, inte vet väl jag egentligen, jag är ingen expert. Men jag hade en idé. Som att gå till La Leia och köpa alldeles för dyra underkläder för nästan ingen bh passar längre (brösten förändras) och när man är 40 förtjänar man fasiken underkläder som passar.

Så det gjorde jag. Gick fint. Älskar La Leia, det var inte en kotte i butiken och jag kunde fullt trygg prova ut sånt som faktiskt satt som det skulle.

 

 

Sen kan man gå till Johan P i spöregn, skaka av sig allt vatten, sätta sig ner och beställa ostron. Inte för att ostron är livet men mer för att det där salta, ihop med tabascon, är en så skön start på att ta igen sig. Sen tar man fisksoppa – eller skaldjur kanske? – och blir alldeles varm och kolhydratslugn och mjuk i kroppen. Det är viktigt här tror jag, att man verkligen KÄNNER EFTER under tiden man äter. Hur smakar det? Vad är det som gör det så lent? Hur skön i kroppen känner jag mig inte nu? Visst tar jag igen mig?

Ja. Så kan man göra.

Sen är man igentagen litegrann.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ta igen sig.

  1. Vad en underbart underkläder. Ser ut ni hade faktiskt varit en superfin dag. Belöningar är en del av livet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *