Att ha en Babba!

 

Alltså, SÅN COOL KANIN DET HÄR ÄR!

Babba är den som styr hela flocken här hemma ska ni veta; hon är helt obeveklig och alla hundar är rädda för henne och hon kan utan problem klättra över Haggis utan att känna ens en uns av dödsfruktan. Jag fattar det inte alls, men bra är det. Hon styr showen.

Alla kaninerna har ju sina egna personligheter, tänkte de skulle få varsin presentation sen, men Babba är helt klart den coola. Hon är en tung, dominant, iskall madam som är extremt social och lite för smart – hon har bland annat tyvärr lärt sig hur man öppnar en grind av kompostgaller (bara bita tag i gallret och dra det åt höger så vips är man ute) så vi som ville försöka hålla köket kaninfritt får nu kila fast en stol mellan galler-rutorna för att inte bli invaderade. Om inte är Babba där och öppnar och kliver in.

Hon bärs utan problem, käkar som om livet hängde på det, ligger tung på trappstegen och övervakar omvärlden och har blivit en central punkt i familjen.

Tänk vad häftigt ändå? Att någon bara kan komma in och så bom! är de så självklart en del av allt, som om de alltid funnits.

Det är Babba, det.

2 kommentarer till “Att ha en Babba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg