I annonssamarbete med CELLBES

Att ha kläder för väder (och aktiviteter).

 

Får frågor ofta om jag inte även kan tipsa om vardagskläder som går att ”göra saker i” eller som funkar om man inte arbetar på kontor. Så för er som efterfrågat just det – jag hoppas att detta ska falla er i smaken!

Här har ni en klassisk outfit för mig när jag ska ut och gå med hundarna (skorna varieras efter väder såklart). En tålig, lätt men varm jacka som man kan hitta HÄR och till det ett par mer dressade mjukisbyxor som man kan hitta HÄR.

Praktiskt, klätt, men inte överklätt.

 

 

 

Älskar den smaragdgröna färgen på jackan och det faktum att man kan dra dragkedjan upp nedifrån också – så att man kan ha jackan lite öppen både uppe och nere om man vill.

Jackan finns i storlek 34/36 till 62/64 som det mesta hos Cellbes – och just den här tyckte jag var lite rymlig i storleken. Bra när man ska ha tjockare tröjor under sen!

Finns HÄR som sagt, även i svart.

 

 

Mjukisbyxor med pressveck? Genialt!

Dessa var normala i storlek och finns i två färger HÄR.

(Hade dock inte bangat för att ha dessa på kontoret heller – med rätt överdel så).

 

 

Så; letar du efter en tålig och varm men ändå nätt jacka till hösten att kunna röra dig i? Kika in hos Cellbes – just nu finns det mängder av modeller på jackor att välja på, och i storlekar som inte begränsar.

Hela utbudet av jackor finner du HÄR.

(Och nej; regnväder är inte vinthundsväder haha, och inte Emma-väder heller. Därför de raserna och jag passar så fint ihop).

I reklamsamarbete med CELLBES

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha kläder för väder (och aktiviteter).

  1. Åh gud så snygg färg! Och så bra du passade i den. Plus också till miljön, med fönsterbågar och dörr som matchar det gröna så fint 🤗 De dressade mjukisbyxorna ser sköna ut. Så bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *