Att ha en lista om hösten!

lista härifrån

Vad är det bästa med hösten?

Småland på hösten är det bästa; svamp och skogsdoft och vansinnigt bra fiske. Annars är det att man är inne så mycket (lite trött på att vara inne nu iofs efter de senaste två åren) och att man använder filt typ konstant.

Vad gjorde du förra hösten?

Alltså det minns jag inte. Är det illa? Vad kan jag ha gjort? Förmodligen inte mycket på grund av ännu väldigt nedstängt. Jag gissar på att jag arbetade mest.

Hur såg du ut förra hösten?

Såhär minsann! Inte för att det väcker så mycket minnen om vad jag gjorde, heh.

Hur ser du ut nu?

Såhär ser jag ut nu. Samma lika typ? Fast med lite lugg och med en gigantisk trafikskylt bakom. Sånt som händer.

Beskriv din höst i tre ord?

Regn, gäddor och rödvin. (Herregud vilken dänga det skulle blivit om nån skrev den sången?)

Vad var bäst med sommaren?

Att det var SOMMAR. Och att jag fick en hel vecka ledigt 100% på Mallis. Och att den fanns ens, den var så himla efterlängtad i år.

Hur mådde du förra hösten?

Eftersom jag inte ens minns vad jag gjorde får jag antar att jag var ganska stressad? Jisses. Måste ju ta tag i det här med att gå tillbaka ett år i bloggen och se vad jag hade för mig egentligen.

Vad är dina planer för hösten?

Förhoppningsvis en veckas sol, att ha födelsedag, att förbereda för jul och att njuta av filtarna jag nämnde innan.

Hur gör du hösten mysig?

Dofter! Livsviktigt. Doftljus och doftstickor och allt möjligt man kan tänka sig. Bra serier, ger mig själv tillåtelse att bara vara i mjukisbyxor inomhus, smygstarta julbak och laga mycket soppa. Och bröd! Nybakt bröd är en riktigt bra grej för höstöverlevande.

Vad kommer du dricka i höst?

Inte kaffe iallafall. Loka crusch, energidryck i vanlig ordning och så en skvätt rödvin på det. Det blir nog fint, tänker jag.

 

4 kommentarer till “Att ha en lista om hösten!

  1. FinFin Bilder <3
    Jag håller med dig. Nybakat bröd är livsviktigt <3 Hösten bjuder så många inomhusaktiviteter, du måste bara hitta dem. Jag gillar allt med doftljus med kanel, lavendel och ceder 🙂

  2. Vill bara säga att du är så sjukt vacker! Och jag gillar din blogg, du inspirerar mig massor! Jag har precis klippt upp mitt hår och försöker få till den där snygga luggen? Hur stylar du din lugg så att den ligger sådär perfekt? Ha det bäst! / Lisa

    1. Men tack snälla!!! 😍❤️ Luggen är absolut bästa att ta med rundbordte, eller sån fönborste. Ta slingorna och lyft dom upp på borsten som om det var en spole och så föna. Jag brukar först rulla det bakåt och föna, sen framåt. Om du hänger med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg