I annonssamarbete med ONCE UPON

Att ge bort ögonblick.

 

 

Något av det finaste man kan slå in och ge bort måste väl ändå vara ögonblick?

Personligt, vackert och lite ömtåligt på något vis.

Jag är en big fan av fotoböcker och att rama in bilder som ni vet, och nu gjorde vi en fotobok genom Once Upon åt morfar att slå in och ge bort i jul. Han bor ju inte så nära men framförallt har det varit tvärstopp på morfartiden med pandemin och vad gör man då; när man inte kan träffas? Man samlar alla upptåg och allt man gjort i en bok – så kan mottagaren vara med ändå och uppleva dessa ögonblick på det sättet. Så har de inte missat något, eller iallafall inte lika mycket.

En tidsresa, en närvaro och en upplevelse – i ett.

 

 

 

Boken blev SÅ FIN!

100 sidor perfektion, och du kan shuffla mellan olika layouter för att få till den design du tycker bäst om.

Jag valde att sammanfatta året, eftersom morfar missat hela, månad efter månad med de bästa höjdpunkterna i januari, februari etc. Skrev en liten kort sammanfattning varje nytt kapitel också, och lekte lite med utformningen; vissa sidor fick bilden täcka hela, andra sidor blev det flera små bilder.

 

 

 

Once Upon är en app där du enkelt formger och beställer en alldeles egen fotobok, med bilder du har antingen i din mobil eller i Google Foto (jag valde att blanda här; både mobilbilder och sen bilder jag laddade upp som jag tagit med min vanliga kamera eftersom jag fotar med den också). Det finns tre olika typer av böcker att välja på; jag tog den som heter Compact – med hårt omslag och i måtten 20 x 20, och fyllde den till bredden. Tog kanske en timme att göra hela boken, mest för att det var så knivigt att välja exakt VILKA bilder som skulle vara med, och sen kom den hem på ungefär en vecka.

Hur bra som helst.

 

 

Så; ladda ner appen och gör en egen bok du också!

Till farföräldrarna, till mannen, till kompisen, till barnen. Eller till dig själv; en krönika över året.

Koden attvaranagonsfru25 ger nu 25% rabatt på din beställning fram till den 8/12 – så skynda fynda julens mest omtänksamma julklapp. Appen hittar du HÄR.

Nu vill jag sätta mig och göra en till.

Kan inte komma på en enda människa i min närhet som inte skulle bli glad av en sånhär <3

I reklamsamarbete med ONCE UPON

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ge bort ögonblick.

  1. Visst är det trevligt när du skapa dina bästa ögonblick i en bok? Tider när du har lägga bilder i ett album, jag saknar. Vilken underbar idé. <3

  2. Jag gör varsin till barnen för varje år som har passerat. De får dem i julklapp och faktiskt så är det just böckerna som de frågar efter till varje jul. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.