Att ha varit ute och julat.

 

 

Hej hej, där står jag!

Utanför typ det enda som har öppet i Ystad på söndag, bortsett från matbutiker. Blomsterhuset!

En gång per år eller så lyckas jag komma ihåg att de finns och ta mig dit – den här gången för att se om man kunde hitta lite mer juligt. Man vet ju aldrig vad man kan ha missat – kanske nån fin jukula eller så, eller lite nya amaryllisar att byta ut de som blommat klart.

 

 

 

Inne var det juligt!

Jag ä l s k a r tiden just nu, älskar den. Vet att jag tjatar men man blir ju liksom alldeles varm i magen när man kliver in nånstans nu och möts av doften från gran, alla ljusslingor som värmer upp ljuset och gnistrande snökulor. Fanns ingen julkula för oss här men det var strunt samma, bara att gå runt bland det juliga räckte fint.

 

 

Nej, nån snö har vi såklart inte, men ändå. Kände julen i mig i vilket fall, och hittade mer eucalyptus, nejlikor och de där klockorna jag aldrig minns namnet på men som är så fina i en vinterbukett. Smågranar hade vi redan köpt, riktiga granen införskaffas inte förrän till helgen så det fick vänta.

Men en fin liten utflykt en söndag!

Första advent och allt.

 

3 kommentarer till “Att ha varit ute och julat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg