I annonssamarbete med HUNKEMÖLLER

Att ha någonting varmt och någonting vackert.

 

Där sitter jag och har det gött i världens absolut mjukaste onepiece från Hunkemöller.

Tror aldrig jag har haft något så fluffigt och mjukt på mig?!

En helt fantastisk onepiece med luddig huva och mjuk innandel, som håller en varm och känns som en stor kram.

 

 

Är du lite frusen och älskar att vara sådär mjukfluffig? Löp och köp! Gjord i flanell och fleece så ni kan ju bara tänka er mysighetgraden. Normal i storlek skulle jag säga (jag har min vanliga storlek) och sådär lagom lång i både armar och ben så man slipper snubbla runt.

Onepiecen finns HÄR, och alla mjukisset hittar man HÄR.

Och vad kan man mer hitta hos Hunkemöller?

 

 

Hur vackert?!

Ett helt fantastiskt set med frasig spets, gyllene detaljer och liten ärm och vacker rygg. Dör.

(För full disclosure ska ni veta att den är genomskinlig; jag har bara redigerat bort mina nipples för de behöver ni ju inte titta på, heh, bara så ni vet – den är mer genomskinlig än vad man ser på produktbilderna tycker jag men beror kanske också på ditt egna pigment). Som en liten festkaramell är den iallafall, och med tillhörande trosor med hög midja. Toppen heter Akira och finns HÄR och trosorna HÄR. Jag har storlek M i braletten och är i vanliga fall 70D ungefär, om det hjälper er med storlek.

Det som är kul med Hunkemöller är utbudet tycker jag; underkläder i prick varje stil man kan tänka sig – allt från skirt och vackert till lite mer edgy om man nu föredrar det. Och så världens mjukaste mjukisset, såklart.

Men ja; lite tips på vad man kan finna alltså, beroende på om man vill ha något fluffvarmt eller en festkaramell i spets.

Hela utbudet hittar du HÄR.

Reklam för Hunkemöller

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha någonting varmt och någonting vackert.

  1. Wow! Så fina underkläder, ska genast spana in deras utbud. Och mjukis-piecen såg också helt ljuvlig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.