Att ha haft vår en dag.

 

 

Igår var det v å r på riktigt och vi begav oss till Skånes Djurpark, för det är väl nästan tradition på lördagar med vackert väder och när det är lov. Blir några timmar när man kommer ut och känner att man gör något och andas frisk luft. Och igår var den mer än frisk; den var vår.

Så mycket vår att jag svettades och fick knäppa upp overallen. När hände det sist liksom?

 

 

Vi besiktigade varenda traktor i vanlig ordning.

 

 

Fejset när man åker traktorbanan för första gången på länge.

 

 

Dessa fina <3

Leo är snart ikapp mig i längden, det är inte klokt. Och bara en skostorlek från mig, så snart kan vi dela skor. Inte för att jag tror att han är särskilt pepp på den idén, men ändå.

 

 

Björnarna och rävarna visade upp sig från sin bästa sida (inte alltid man kan stå så nära) och det gjorde vildsvinsungarna också. Tänk att de är så gölliga när de är små? Det går dock över.

 

 

Svin i vattenpöl.

Att den inte fryser?! var allt jag kunde tänka.

 

 

 

Vi inspekterade lodjur.

 

 

 

Och renar <3

 

 

Sen drog de med mig i banan som går mellan trädtopparna.

Det är högt upp kan jag säga, sist hade jag lite svindel men den här gången gick bättre. Man ser ju allting; kronhjortarna som ligger och vilar under en, säldammen. Och sen är känslan att gå på en hängbro uppe i trädtopparna härlig (särskilt för barn, som vuxen håller man sig stadigt).

 

 

Sen var vi klara för dagen! Och en räv följde med hem. Inte en riktig, nu räcker det med djur ett tag, men en hittepå får man ju alltid plats med.

Och det var vår lördag, det. Årets första riktiga dag med vårfeelis, och vi fick uppleva att svettas för första gången på länge.

Mer sånt, tack.

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha haft vår en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *