Att komma tillbaka till verkligheten.

REKLAM FÖR SKINCITY

 

Ny vardag efter semester, och med det dax att ta tag i hudvårdsrutinerna igen, kanske?

Sån himla tur då att jag kommer här med en rabattkod till, enligt mig, världens bästa hudvårdsbutik! Koden FRU20 ger nämligen 20% på allt utom presentkort hos Skincity till och med den 28/8, så nu jäklar kan man passa på! (Gäller ej på presentkort och kan inte kombineras med andra erbjudanden).

Inne hos Skincity finns verkligen a l l t man kan önska från typ alla varumärken man vill ha, och det är just Skincity och deras hudvårdsterapeuter som fått mig så intresserad av hudvård för flera år sedan – jag visste liksom inte riktigt var jag skulle börja, men tog deras kostnadsfria hudvårdsanaly och tja, sen var jag fast. När man väl får en anpassad rutin för första gången är det lite som första gången man får prova en bh i rätt storlek, ni vet? En aha-upplevelse man inte vill vara utan, och sen omöjligt att gå tillbaka till hur det var förut.

Men iallafall!

 

 

 

Kiehls har jag skrivit om tidigare och den här gången kommer jag faktiskt fortsätta att rekommendera det märket för jag tycker att det är så vansinnigt bra. Ni som testat deras Midnight Recovery Oil som jag skrivit om innan – vet ni att det även finns en Midnight Recovery Cream?! Midnight Recovery Cloud Cream heter den, och det är som att vakna upp med utvilad hud – hud som liksom tagit sovmorgon, klätt sig i morgonrock och druckit apelsinjuice. Älskar den! Den finns HÄR.

Och nytt för mig som jag nu testat är deras Vital Skin-Strengthening Super Serum. Jag läste nämligen det här: innehåller Adaptogenic Herbal Complex, som består av homeopatiska superfoods (ginseng, tulsi och schizandrabär) som vitaliserar och skyddar mot fria radikaler. Stärker en hud som utsätts för solskador, föroreningar, stress, sömnbrist, kost- och temperaturförändringar och då förstår ni ju att det är något man måste testa, särskilt efter en sommar. Så HIMLA skönt serum, nästan svalkande? Rekommenderas om din hud känns lite skör. Finns HÄR.

Och som sagt; koden FRU20 20% på allt till ord pris hos Skincity (utom presentkort och kan ej kombineras med andra erbjudanden) till och med 28/8! Hela utbudet hittar du HÄR.

De har räddat min hud så många gånger. Kanske kan de nu rädda din?

Reklam för SKINCITY

3 kommentarer till “Att komma tillbaka till verkligheten.

  1. Så retligt att jag fick riktad annons från Grääs o använde den på beställning istället för din. Men hursomhelst, passade på att fylla på med SCs egna retinolserum som är grymt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg