Att ha ett dygn genom mobilen.

 

Ja, lite så kan ett dygn i Göteborg se ut genom en mobil.

Hade så himla fina timmar med favorithotell, en tur på NK, suktande i blombutiker, Bloody Mary, mat på the Barn, höstsol och ledighet. Varje gång jag är i Göteborg så undrar jag varför jag inte gör det oftare? Det är ju inte så långt, och Göteborg är Sveriges Prag inte sant? Får samma vibbar; med kanalerna och spårvagnarna och arkitekturen.

Älskar.

Men den här gången bestämde jag att faktiskt direkt boka in en tripp till! Så nästa gång jag åker upp är för julshopping dagarna innan julafton och kan inte tänka mig mycket mysigare än att vandra runt där i halsduk bland julskyltning och belysning och få alla de där julsångerna på huvudet efter att höra dom i varje butik.

Och nu har ju födelsedagsmånaden startat! Först ut Leo som fyller år nästnästa vecka, och sen är det jag heh. Min favoritsysselsättning är födelsedagar som ni vet, så när det kommer till höst är oktober bästa månaden. Och så ska jag till Drömmen och höstnjuta så mycket det går, för det är nu det är nästan lika vackert som på sommaren.

Men nu ska jag ta det lugnt efter att ha kommit hem igen; ska dra ner täcket från sängen och sätta mig i soffan framför Dr Phil och göra absolut ingenting.

Det blir min lördagsavslutning, det.

 

2 kommentarer till “Att ha ett dygn genom mobilen.

  1. Det är verkligen så himla fint bilder. Jag är glad att du har en underbart tid <3

    Så sant, oktober är höstens vackraste höstmånad.

    Jag hoppas att det blir gyllene och färgglatt månad som förra året. Önskar dig en trevlig tid i Drömmen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg