I annonssamarbete med Zcooly

Att lära sig genom spel.

 

Där sitter Leo och lär sig saker!

Frågar du honom så spelar han ett kul spel – men eftersom det är Zcooly så lär han sig matematik samtidigt, utan att knappt vara medveten om det. Win-win, alltså.

Har ni testat Zcooly ännu, ni som laddat ner det till era barn? Jag kan inte tänka mig en bättre skärmsysselsättning; jag tycker det är perfekt att Leo kan varva några av sina mindre lärande spel med ett där vi är 100% trygga med att han lär sig något och att det inte bara är ”blaj” ni vet (även om blajet också har sina fördelar; som nivån på engelskan han fått till exempel).

Så missa för guds skull inte att ni nu får testa Zcooly kostnadsfritt året ut HÄR (koden är attvaranagonsxfru men den är redan inskriven om du klickar på länken).

 

 

 

Som jag berättat förr är alltså Zcooly en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år, så här hemma kan både Noah och Leo spela. Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad och det allra bästa är att spelet instruerar både med ljud och med text så kan barnet inte läsa ännu så kan man lyssna istället och veta precis vad han eller hon ska göra – du som förälder behöver alltså inte sitta och läsa instruktioner till ditt barn. Hur bra?

Så som sagt; nu ger Zcooly er möjligheten att testa helt kostnadsfritt resten av året ut! Generöst med tid för att ladda ner, testa och se vad ert barn (och du själv) tycker. Aktiverar den kostnadsfria perioden gör man HÄR och koden ska vara inskriven redan, men i annat fall är den attvaranagonsxfru.

Jag tycker att det är ett så himla tryggt spel att ha i hans telefon, som komplement till allt annat. Lärande genom spel, kan inte bli så mycket bättre.

Reklam ZCOOLY

2 kommentarer till “Att lära sig genom spel.

  1. Som spelveteran och en hjälpande hand från en annan spelutvecklare , min trippel tummen upp för Zookly spelet. Stort tack Leo för alla fina game insights ❤️😍👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg