Att ha bästa veckan!

 

Ooooh nu börjar den!

KÄRLEKSVECKAN!

Det är ju alla hjärtans imorgon och jag som älskar allt man kan fira är såklart orimligt peppad; jag ska marinera mig i kärlek hela veckan tänkte jag, för varför nöja sig med en dag när man kan ha flera? Jag vet att många tycker det är kommersiellt jippo och what not men så är det ju med det mesta om man vill se det så, och jag väljer istället att se det som en extra chans att tala om för alla jag älskar att jag älskar dom. Så låt veckan börja!

Vad ska ni hitta på, mer än att kärleka?

Jag har en full vecka bokad med människor och det är så himla skönt att ha kommit över på den ”sociala sidan” igen, där jag VILL träffa folk och njuter av andras sällskap. Det går ju i vågor det där, ibland behöver jag få dra mig undan och isolera mig och ibland behöver jag få vara ute i andras sol och värma mig. Och just nu är det alltså det senare, så jag passar på. Sen är det ju dessutom sportlov för oss nästa vecka och jag har pojkarna som ni vet, så det gäller att ha gjort så mycket egen-saker man bara kan för sen blir det lov 24/7 och inte riktigt tid för ostronskålande och Gin-kvällar.

Men som sagt; låt kärleksveckan börja!

Den ska vi maxa, tycker jag.

2 kommentarer till “Att ha bästa veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg