Att ta jobbet som bakambassadör på största allvar.

 

IMG_7237
IMG_7245

 

 

Precis som i julas fick jag i somras beställa hem Mildas nya receptbok för att ge mig på något nytt att stoppa in i ugnen här hemma. Jag gillar de där häftena, faktiskt. Tar lite plats och framförallt är de inte så avancerade, så jag vet att jag inte kommer att misslyckats katastrofalt när jag ger mig på något.

Även den här gången fick mannen välja vad som skulle bakas, och (som jag hade hoppats på) föll valet på morotskaka. Aj lavv morotskaka! Jag hade ingen aning om hur man bakar en sådan men jag vet sannerligen hur man äter en och det är ju en bra början (och där fanns recept på whoopies också – hur gott?!).

Så jag skulle baka morotskaka, alltså. Slutresultat och omdöme kommer snart, men vill ni själva beställa hem en receptbok så finns den gratis här (finns också som app i er appbutik).

Detta inlägg var i samarbete med Milda.

 

slut

9 kommentarer till “Att ta jobbet som bakambassadör på största allvar.

  1. Morotskaka har alltid varit en av mina ABSOLUTA favoriter. Det bästa receptet (enligt mig) är det som finns med i Rosendahls kokbok. Så himla god!!
    Kram
    Rebecca

    1. Håller med! Den är outstanding! Och mängden frosting på toppen är rejält tilltagen. Det gillar vi. 🙂 . Minns inte om det står citron eller lime i receptet på toppingen, men lime är min favorit. Kanongott!

  2. Så ja då har jag beställt hem häftet. Tänkte att jag behövde det eftersom jag inte har en susning om vad whoopies är för ngt.
    Idag kommer jag lägga ut ett recept på persikopaj med maräng som jag gjorde i söndags. Galet gott.
    Kram

  3. Jodu, min äldsta dotter bakade en för ett tag sen och det var ett av de godaste bakverken jag ätit. Morötter, vem skulle kunna tro att det blir så gott.
    Den kommer nog ta slut samma dag du bakat ska du se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg