Att ha lyxat till det.

 
 

AT2B6123

 
 
 

I fredags hade vi världens lyxigaste helgstart!

Johan P kör halva priset på skaldjursfat hela januari och februari, så jag var inte sen att svänga förbi och hämta med mig hem för att fredagslyxa med Buse och mannen. Bara för att, liksom. Man behöver ju inte alltid ha en anledning att helgstarta lite extra tycker jag – ibland räcker det med att det är fredag och att man är sugen på att strössla kvällen just för att.

 
 
 

AT2B6129

 
 

AT2B6132

 
 

AT2B6146

 
 
 

Gourmanden Buse älskar ju räkor och slukar dom utan att blinka;

gärna doppade i aioli och örtsås (allt som går att doppa i någon form av sås är bra mat enligt Buse). Så han var riktigt pepp på vårt fredagslyx. Mannen och jag njöt också såklart. Skaldjur är ju så vansinnigt gott – och framförallt blir man sådär lagom mätt, inte tung i magen utan bara behagligt förnöjd.

 
 
 

AT2B6151

 
 
 

Så, så startade vi vår helg.

Med skaldjursfat och alkoholfritt bubbel och fötterna på varandras under bordet, och den där känslan av att inte ha bråttom och att helgen börjat direkt när vi kom hem. En helg som sedan dess innehållit utflykter, nattjour, IKEA-besök och pannkakor.

Japp.

Jag är fulladdad inför en veckas vardag nu, utan problem.

 
 

flingan

7 kommentarer till “Att ha lyxat till det.

  1. men så gott! jag tycker det är fint att din son verkar vara så glad i mat. Det måste vara fantastiskt roligt att kunna äta, i viss mån, samma mat som ens barn. att man delar det.

  2. Så gott! Det där ska vi minsann också äta nästa helg, har jag precis här och nu bestämt 🙂
    Nu har vi ingen Johan P i min stad, vad jag vet, så jag får väl sno ihop skaldjursfatet själv men så ska det bli.
    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg