Att göra mittemellanmål.

 
 

AT2B5336

 
 
 

I samband med att Göteborgs Kex lanserar två nya smaker på smörgåsrån fick jag i samarbete med dom hem två paket för att provsmaka; gräslök och tomat/basilika. Smörgåsrån kan ju vara det enklaste mellanmålet som finns; bara att ta fram och ber på nåt gott och sen är det färdigt. Extremt tacksamt när man har småbarn kan jag tycka. Och man behöver ju inte göra det så komplicerat för att det ska vara uppskattat.

 
 
 

AT2B5326

 
 

AT2B5309

 
 
 

Buses favorit är helt klart gräslöksvarianten, serverad med cream cheese och tunt skivat äpple (och med körsbärstomater vid sidan om, han har lite dille på körsbärstomater just nu). Själv gillade jag nog tomat/basilikan mer, särskilt med någon skiva rökt kalkon och smör med havssalt. Men variationerna är ju mer eller mindre oändliga.

Så; smaksatta smörgåsrån? Två tummar upp.

Sånt som är enkelt och snabbt och samtidigt smakar gott kan liksom inte bli fel.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg