Att lugna fjärilarna och bege sig!

 

gc

 
 

Ho hoooo vad nervös jag är nu!

Ut och flyga är ju ingen favorit som ni vet (och särskilt inte till ett land med undantagstillstånd) men jag har ju Nelly med mig att hålla i handen och det är så tidigt att jag nog är för groggy för att kunna arbeta upp mig i vilket fall. Så det ordnar sig. Vi kommer mötas på Hyllie och hon har laddat paddan med film till planet så att vi kan roa oss och tänka på annat, och jag har en moodboard och en inspomapp med sisådär hundra bilder på mycket franska stämningar och dekadenta kvinnor och fontänbadare och allt annat jag vill försöka få ihop känslan av i en slags berättande serie mer än bara rakt-upp-och-ner-bilder.

Bilderna ovan är från 2009 (!) och det var nog sist jag och Nelly var utomlands tillsammans? Med var Carl-Otto och Micke också och vi var på Gran Canaria och … ja, det är en annan historia och vi var unga och jag hade mindre bra lugg. Ni kan läsa lite mer om den resan HÄR.

Vi ses på plats i Montmartre, vänner.

Sänd mig en tanke om ni har en över.

 

6 kommentarer till “Att lugna fjärilarna och bege sig!

  1. Emma, missa inte Abbesses, ligger precis bredvid Montemarte. Underbart litet torg med en mindre turistig känsla. Vintagebutiker och Paris djupaste tunnelbana, trappan tar liksom aldrig slut, lite Alice i underlandet 😊 Hoppas ni får en fantastisk resa!

  2. Åh, bläddrade tillbaka och läste dina ”saker som räddat livet…” – u.n.d.e.r.b.a.r.t! Mina fellow bussresenärer kan ha fått lite egna minnen för livet av mina skrattutbrott, hehe. Tack!

  3. Håller med Anna! Missa inte den stationen, så får ni känna på mjölksyra ha ha ha. Strax utanför den metrostationen finns också Wall of Love i en liten park. All världens kärlek finns där 🙂 Trevlig resa!

  4. Tänker gärna på dej, snygga kvinna! Det kommer att gå finfint dedär ska du se! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg