Att ha mer från Drömmen.

 

3V6A9266 (1)

 
 

Det var så skönt att vara där och städa ut vintern litegrann i lördags;

även om det till stor del är renoveringskaos och kommer vara så tills allting är klart och brädor, maskiner, hinkar, boxar och annat har lämnat igen så var det förvånansvärt orört, som om tiden på vissa ställen stått helt stilla. Som innanför dörren där Buses och mina gummistövlar står väntande bredvid varann, redo för en tur i skogen med svampkorgen och fulltankade med historier om Gargamel och Smurfarna och hur de bor i alla stubbar. Nu är hans gummistövlar för små, såklart, ett år gör mer med pojkfötter än med det gör med tid –

men de får stå kvar där bredvid mina tills nya kommer fram.

 
 

3V6A9270

 
 

Alla fönster släppte som alltid in litervis med ljus,

och även om det är lite omarronderat i vardagsrummet för att killarna ska kunna sova där när de jobbar så är det ändå vardagsrummet och jag dammsög varje vrå för att få bort minsta lilla del av vinter som låg och skräpade på fönsterkarmar eller i vrån.

 
 

3V6A9402 (1)

 
 

Älskade hus.

 
 

3V6A9392

 
 

Och här ser ni hur den lilla utbyggnaden hänger ihop med den stora!

I den lilla finns som sagt stallfönstret och där åt höger kommer handfat och toalett (och fönstret är så snett monterat eftersom hela den här delen var sned innan vi lyfte huset och gjorde om grunden så det blir lite pysslande för killarna att få till kaklet just där sen, heh) och på väggen ni ser närmast i stora rummet kommer sen kommoden stå med sina två handfat.

 
 

3V6A9282 (1)

 
 

Vi tog en tur ner till sjön såklart!

Till allas lycka. Det är SÅ härligt att se hundarna här, hur de lever upp, men mer om det kommer nog på Morrr imorgon skulle jag tro.

 
 

3V6A9287

 
 

Det finns fler som lever upp om man säger så.

Buse blir nästan hysteriskt glad över att vara i Drömmen, här är han på väg genom skogen iklädd cowboyhatt och uppblåst badring som hällt sig på mammaluft hela långa vintern i väntan på att han skulle komma tillbaka.

 
 

3V6A9349

3V6A9337

 
 

Och ja, det badades.

Helt galet om ni frågar mig, men eftersom Buse faktiskt redan badat i havet 2 (!!) gånger i år så kunde ju sjön knappast vara värre (och jämfört så skulle jag 100 gånger hellre doppa mig i sjön nu om jag var tvungen att välja). Men min son nobbar aldrig ett tillfälle att bada, så medan Noah sov snarkande under myggnät i vagnen så plaskade Buse och flickorna bland vassen och letade efter fiskar och bar stenar.

 
 

3V6A9379

 
 

Sen gick vi tillbaka.

 
 

3V6A9280 (1)

 
 

Och där ser man Drömmen sola sig när man kommit ur skogen!

Gräset har nästan helt växt tillbaka efter att trädgården mer eller mindre blivit vält för att få avlopp.

 
 

3V6A9420

 
 

Sen blåste vi såpbubblor…

 
 

lb

 
 

Och jag fick blommor!

Och ja, det är ungefär precis det där man brukar sysselsätta sig med där ute, och som jag sagt hundra gånger förr – nu vill jag bara att allt som kallas renoveringskaos ska lyftas ut så att man kan låta en ettåring röra sig friare och kunna BO där på ett annat sätt igen. Men ungefär två veckor kvar och det ska jag väl klara av kan man tycka, men sen!

Sen intar vi Drömmen och startar sommaren tycker jag.

 

3 kommentarer till “Att ha mer från Drömmen.

  1. Jag hade badpremiär i helgen men Buses dopp såg trevligare ut – här har det duggregnat, blåst och varit 5-9 grader ”varmt”. Men ni fick en försommarhelg ser det ut som – härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg