Att ta J Lindeberg på en karusell i Paris.

 

3V6A7455

 
 

Och där är jag;

på en karusell nedanför Sacré-Coeur i den fladdrigaste klänning man kan tänka sig och med huvudet fortfarande så snurrigt sen gårdagskvällen att både jag och Nelly fnittrade när den satte igång och sa att det kändes som att gå i korridorerna på en färja i storm; när kroppen känner att golvet rör sig men ögat inte uppfattar ens den minsta lilla gungning.

Ni har säkert haft den känslan själv. Samma som när man kliver av på fast mark efter att ha åkt båt och kroppen fortfarande är i båten på något vis och vågor som inte finns rullar under fotvalven.

 
 

3V6A7482

paris

 
 

Det här var roliga bilder att ta;

dels för att den mycket arga tanten som höll i karusellen ville slänga av oss när hon fattade att det skulle upp på INTERNETZ och när hennes franska var så kraftig att varken jag eller Nelly förstod INTERNETZ det minsta, utan stod svagt framåtlutade och höll oss i varsin karusellstolpe med rynkor i pannan av koncentration för att förstå vad hon menade – men också för att när vi småspringande försvann från karusellen med fnitter i halsen och istället knuffade upp mig på en mur så kände jag mig som en Olsen Twin där jag stod framför ett gäng asiatiska turister och fladdrade hemligt framför kameran.

Det är de där små historierna kring varje bild som finns där, som text på baksidan, och som jag aldrig vill glömma.

Klänningen vi fotograferade (väldigt olsen twin-esk) kommer alltså från J Lindeberg och är på 20% rabatt i samarbete med Countrydreams med koden PARIS. Klänningen som är cirka en storlek stor i storlek skulle jag säga finns HÄR, och koden gäller på allt utom det som står längst ner i det HÄR inlägget). 

 

2 kommentarer till “Att ta J Lindeberg på en karusell i Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg