Att ha ett dunderpaket för håret också.

3v6a2300

 

Det är ju inte bara huden som behöver extra fukt och nyttigheter när det är vinter – även håret behöver lite extra omsorg tycker jag. Det blir lätt trött och torrt och lite flygigt, som om den kalla luften gör det ledset och slokande på nåt vis. Men det finns ju bot på allt!

MayBeauty har två riktigt bra hårprodukter som här kommer i ett paket – Moroccan Mirakel Hair Mask och Moroccan Mirakel Hårserum. Bäst är de liksom när de används tillsammans tycker jag.

 

3v6a2315

 

Hårmasken kommer i en fräsig liten mössa som du drar på dig. Schamponera håret, handdukstorka det och stoppa in det i mössan och förslut med den lilla tejpbiten. Sen masserar du bara utanpå för att fördela produkten i hela håret – masken innehåller arganolja, keratin och proteiner som hjälper till att göra håret lent och återfuktat och mer lätthanterligt.

Vänta i minst 20 minuter innan du sköljer ur.

 

3v6a2303

 

Efter du har sköljt ur din mask handdukstorkar du håret igen, och tar en till två pumpar av hår-serumet och fördelar i håret. Serumet är en skön hårolja med essentiella fettsyror som arbetar länge för att återfukta håret, och håret blir inte fett eller nertyngt.

 

mb

 

Fördela i håret, från topparna och upp. Föna sedan.

 

mb2

 

Och resultatet blir mindre frissigt hår med mer glans och liv! Tillsammans är masken och serumet en dunderkur att köra när håret behöver en extra skjuts, och serumet använder jag efter varje tvätt för att hålla håret kontrollerat och framförallt återfuktat.

Och i samarbete med MayBeauty får ni alltså båda produkterna till 30% nu med koden emmajulhair – för att komma direkt till erbjudandet (där koden är aktiverad) klickar ni HÄR. Fukt och kärlek till håret när det behöver det som bäst, helt enkelt.

 

Rekommenderade inlägg