Att vara så pysslig att det inte är klokt.

 

Jag har ju ett större jobb om två veckor som kommer kräva en hel del förberedelse; jag testar idéer som kan tänkas se bra ut på bild, klipper i papper, målar, knyter och fumlar nåt alldeles förfärligt. Vansinnigt kul såklart men det gäller att ha tungan rätt i mun och min finmotorik är väl ännu inte riktigt i toppskick så det tar lite längre tid än det brukar. Och hjärnan som inte pysslat så mycket de senaste månaderna utan mer jobbat med lite större format undrar smått yrvaket vad som är på gång.

 

 

Det här har jag gjort idag, till exempel. Klippt ut gud vet hur många cirklar ur papper.

Det var bara att ställa upp datorn, sätta igång ett avsnitt från Luis Theroux på svtplay (tips!) och klippa.

 

 

Och sen måla lite, ja. Ganska meditativt när man väl kommer igång.

Kan tyvärr inte visa vad det är för något ännu; dels för att det inte är klart ännu och dels för att uppdragsgivaren nog gärna ser det själv först, men jag tror det kan bli fint? Ser vackert ut i färgerna iallafall.

Nu; ta ett bad med Noah, lägga en sheetmask och ha första maj ett litet tag till.

 

3 kommentarer till “Att vara så pysslig att det inte är klokt.

  1. Hej! Jag och min sambo kan inte riktigt komma överens om vad vi efter giftermålet ska heta i efternamn. Han, som har ett -sonnamn vill gärna behålla det, jag skulle gärna vilja att vi tog mitt som är mindre vanligt.
    Kan också tänka mig dubbelnamn, men ska båda då ha det? Eller bara en? Och vad ska ev. kommande barn heta?

    Hur tänkte ni?

    Tack!

    1. Vi och vi h aha, det var mest jag som tänkte tror jag. Ville inte att mannen skulle byta till mitt för det hade känts konstigt bara, och ville gärna ha hans men inte byta bort mitt egna. Så det var enkelt; mannen behöll sitt, jag behöll och tog hans (dubbelefternamn). Barnen har mannens efternamn, det var naturligt så på nåt vis. Och vill de sen stoppa in mitt också som vuxna får de gärna göra det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg