Att åka mot Pariiiiiis!

 

Godmorgon!

Nu är det dags att åka till Paris – äntligen! Mindre äntligen är att jag lyckades få Leos djävulsförkylning så jag är snorig och lite hängig, men om jag ändå ska vara tokförkyld kan jag ju lika gärna vara det i Paris tänker jag? Världens bästa stad att vara förkyld i, säkert.

Inget hetsigt morgonflyg idag tack och lov, utan vi kommer fram i eftermiddag i lagom tid för att checka in, gå ut för att äta och sen krypa ner för att göra oss redo för en lång mässdag. Jag är så himla pepp på att få gå inom ”min” monter, och på att få se julpyntet som kommer (ni vet; jag håller ju alltid på att svimma lite i julmontern och vill ha allt).

 

 

Haggis har stukat benet lite så henne är det vansinnigt synd om – men det är bara att låta henne vila och avvakta för att se så det inte blir värre. Oftast är hon halt en dag eller vrå, sen ordnar det upp sig igen.

 

 

Oh, hoppas hitta massa nya roliga saker till mina inredningskunder! De allra knasigaste tingen och roligaste detaljerna finner man ju just där.

Men ja; nu ska jag till Paris och nästa gång vi ses är det därifrån!

Heja på den känner jag.

Och PS: ett jättestort TACK på all jätte-jättefin respons på Timjan, Tupp och Tårta! Ni är helt fantastiska <3 Många efterfrågade ”mer Emma-tid” och jag har bara sett tre avsnitt men kan avslöja att i avsnitt tre känns det som om jag är med hela tiden, så där får ni se mer. Men återigen; t a c k!

 

2 kommentarer till “Att åka mot Pariiiiiis!

  1. Hej, Är nyfiken på det här med inredningskunder? Vad innebär det, privata du inreder åt, butiker, eller? 😊

    1. Det är mest företag som kontor och restaurang och sådär, främst kontor 🙂 Har även några få privata men där är det inte så mycket som ska köpas in utan mest konsultation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg