Att ha dagen här!

 

Idag är det dags!

Timjan, Tupp och Tårta har premiär på ettan klockan 20 ikväll (och finns redan på SVT Play HÄR) och äntligen släpps det vi jobbade ihop de där två veckorna i maj!

Varje program kommer ha en grundsmak som tema, och vi startar med ”hetta och svalka”. Kanske inte världens enklaste tema för mig som dukar att följa, så dukningen idag är ganska knasig, men den är gjord med mycket glädje och en hel del humor. Det var kul att få ta ut svängarna lite.

 

 

Jamen ni ser ju. Det här vill man INTE missa.

(Herregud vad jag skrattar åt scenen som följer den här; Jimmy är så rolig att man dör).

 

Och se vem som står där och häckar i buskarna?!

Det är ju en JÄTTEKONSTIG känsla att se sig själv på TV ska ni veta – jag har ju liksom aldrig gjort det här och vet ju egentligen inte vad jag håller på med; men tack vare att jag hade ett så himla bra team i min kameraman och inslagsproducent så är jag ändå helt lugn när vi spelar in. Det kändes som att jag gick där och pratade med Marcus (kameramannen) och ingen annan, och det absolut bästa med programmet för min del är att de bara sa var dig själv och inte slängde fram några manus eller styrde oss i olika riktningar. Så det vi säger och gör är spontant och inte inövat, och jag älskar att de har vågat ta med när det går åt skogen också så att det inte blir så himla … perfekt? För visst svär man åt saker ibland eller ändrar sig på vägen eller gör om, och då är det fint att det får vara med tycker jag.

Ja ja. Det viktigaste är ju inte vad VI tycker utan vad NI tycker.

Och jag hoppas verkligen att ni ska tycka om det.

 

40 kommentarer till “Att ha dagen här!

  1. Härligt program! Ni är verkligen underbara personligheter allihop!
    Zeina inspirerande mig mest med sin maträtt, nu veeeet jag att programmet spelades in i Maj, och att man kan grilla och äta glass året runt, men det känns som om programmet skulle visats liiiite tidigare än i September.
    Ser dock fram emot övriga avsnitt!😊
    Kram
    Jenny

    1. Ja jag vet att de pratade om det när vi hade uppstartsmötena, men det bestämdes att använda de råvaror som finns och köra på ändå 🙂 Himla tur att det var innan grillförbudet dock … Tror att de andra avsnitten har mindre ”sommarmat”, men grillas gör det ju i alla såklart.

  2. Helt underbart program! Ni ska verkligen vara sååååå nöjda med er insats i denna produktion. Sicket gäng! Ni kompletarade verkligen varandra perfekt!
    Du äger framför kameran! Älskar att allt inte är styvt i paradiset 😂

  3. Åh vilket varmt och härligt program, ska bli kul att se alla avsnitt 😍 och älskade ”du ser nykläckt ut” 😂

  4. Wow wow wow vilket program! Så mysigt och du är ju fantastisk i rutan! Bra jobbat Emma, vilken succé det kommer bli 🙂

  5. Men åh! Vilket mysigt program. Kommer längta efter torsdagarna nu. Du är precis så som jag hade tänkt mig. Helt otroligt hur man kan lära ”känna” någon via en blogg. Men jag bara älskar programmet och din blogg.

  6. Det var ett fantastiskt ”mysigt fel good program”☺️Fina miljöer och avslappnande programledare med trevligt innehåll! Ser fram emot dem nästkommande programmen🙌🏼

  7. Har följt dig ett bra tag nu och såg fram emot programmet, yes, verkligen min typ av program, härliga personligheter och bra musik att njuta till emellanåt. Hoppas du får mer utrymme framöver 💕

  8. Som om du inte gjort något annat, naturlig och proffsig! Söt, fräsch och snyggt klädd. Har följt din blogg i flera år men aldrig hört din röst, du pratar inte skånska, men har någon dialekt jag inte kan placera. Du har en så naturlig och rar framtoning, stor grattiskram🤗

  9. Åhh det vart en härlig mix. Lite för lite Emma i min smak men det kommer väl? Tycker dock att din dialekt
    som tidigare lutade åt göteborgskan har ändrats..🤔
    Charmigt och bara en undran, Tack för ert angagemang ❤️

    1. Nja göteborgska har jag nog aldrig blivit anklagad för ha ha 🙂 Jag tror bara man försöker prata tydligt och då blir det säkert en skiftning.

  10. Hela familjen satt bänkad igår och för att se ”mammas bloggerska”! 😂 Det var ett riktigt feelgood-program tycker jag och jag somnade med ett leende på läpparna. Längtar redan till nästa torsdag.

  11. Jättebra program, kändes som om där var många recep att prova. Du var kanon hoppad du får mer tid i kommande program. Kram

  12. Vilket fantastiskt härligt program! Känns som du inte gjort annat, så naturlig och självklar på något vis. Och tuppens kommentarer medan han gjorde glass, sorbet mm skrattade jag gott åt. Zeina är en favorit sedan tidigare och ja, formatet på programmet gillade jag.
    Bland det bättre jag sett på TV detta året! Ser fram emot resten nu, tack!
    Kram P

    1. Ja men Jimmy är så rolig att det inte är klokt! Han och jag kunde knappt vara i samma scen nån gång för jag kunde inte hålla masken, jag skrattade så fort jag såg honom tillslut.

  13. Underbart!! Alltså, allt var så mysigt och roligt, jag blev alldeles varm och bubblig i hela kroppen <3 och dööör så mycket god mat! gillar verkligen att de inte klippte bort när det blev lite knasigt/roligt. Speed datingen var ju klockren! Och fail på att göra glass i frusen mortel haha! Längtar till nästa avsnitt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg