I annonssamarbete med ZCOOLY

Att spela sig redo för skolstart!

 

Och så blev det snart skolstart igen, hur i hela friden det nu gick till. Långa lediga dagar bara susar förbi känns det som, och någon som gärna spenderar sådana dagar framför en skärm är Leo. Han ä l s k a r att spela spel och är precis som jag där; kan spendera timmar med att försvinna in i spelens värld utan att ens märka att tiden går. Och även om jag är likadan och förstår tjusningen så vill vi ju ändå att skärmtiden ska vara aningen mer meningsfull, så även om man kan utveckla mycket färdigheter i ”vanliga” spel är Zcooly ett perfekt avbrott; Leo spelar fortfarande men han lär sig under tiden och blir redo för skolstart även om han inte riktigt fattar själv att det händer.

Zcooly är, enligt honom, så kul att det är ett spel. Punkt. Kan ju inte bli ett bättre betyg?

 

 

Som jag berättat tidigare är alltså Zcooly en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Zcooly består av 10 olika spel och är uppbyggd som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel där barnet lär sig olika saker inom matematik (inklusive klockan för övrigt, vansinnigt bra). Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad.

 

 

Zcooly får högsta betyg här hemma, från både Leo och oss. Vi som vuxna är totalt avslappnade och trygga med att spelet är utvecklat för att lära, och Leo gör roat alla övningar och spelar Zcooly spontant utan uppmaningar.

Och nu kan du testa Zcooly kostnadsfritt i 21 dagar! Ge det ett försök, det är ett ypperligt sätt att kombinera nytta med nöje och spelet har både skriven text och tal så ditt barn kan spela oavsett om det kan läsa eller dej; spelet berättar vad barnet ska göra även med röst så du behöver inte sitta bredvid och läsa högt. Koden du ska ange för 21 dagar kostnadsfritt är attvaranagonsfru och HÄR hittar du all info.

Nu ska jag återgå till att se Leo förbereda sig för skolstart utan att han ens vet om att han gör det. Bästa.

I reklamsamarbete med ZCOOLY

3 kommentarer till “Att spela sig redo för skolstart!

  1. Hej! Vi tänkte starta nya året med att göra ett facelift på köket och jag blev så väldigt förtjust i hur du gjorde med bänkskivorna, med Kalkstuc. Hur har det hållt? Är du fortfarande nöjd? Förseglar men utan på något sätt? Tacksam för svar 🙏🏼 Vänligen Sofi

    1. Ja vi är jättenöjda ☺️ Det är en himla massa steg med både primers och försegling- bäst du frågar Kalklitir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg