Att hålla sig inne.

Jag älskar de här klara kvällarna, när luften är hög och man kan se havet från trädgården. Men trots det har både jag och flickorna mest lust att stanna inne efter långrundan, fårskinnet framför brasa lämpar sig bra för trötta salukikroppar och själv känner jag mig som en nöjd katt i soffan efter en stor portion pasta med ädelostsås och ett glas vin.

Vad ska ni hitta på? Snart, när kvällarna blir lite varmare, kommer jag säkert att vara sugen på att dra på mig ett par klackar och dricka Frozen Daiquiris på Lilla Torg tillsammans med de som får mig att skratta så jag måste hålla mig i bordskanten, men just nu kan jag inte tänka mig något bättre än ytterligare avsnitt Mad Men, en påse ugnsbakade chips och en stor kanna isté med mangosmak.

6 kommentarer till “Att hålla sig inne.

  1. Vackert! Jag önskar vi hade en lika fin utsikt. Här kan vi se ut på ett högt sextiotalshus eller en parkering och en motorväg. Grannarna har visning på sin lägenhet i helgen så därifrån hörs ett muntert borrande. Tur man har tre älsklingar och en god middag att trösta sig med.

  2. Ligger i sängen och ammar min son. Hoppas han somnar sen så att jag kan vara med vuxna ett tag, och spela xbox360. Det är också en lördagkväll. 😉

  3. Här avverkades det ännu ett 40 årskalas och inte blir det någon vila och någon ro nästa helg heller för då är det fyra stycken 40 taggare som ska ha gemensamt kalas och jag bara häpnar att jag har så gamla kompisar, för inte är det väl så att jag snart är där jag också? Nä inte än på några år, så jag kan kaxa mig en stund till bland gammelgamarna 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg