Att inte vara den enda som nestar.

Sen vi började plocka in babysaker i det här hemmet har Tooka gjort det till sin uppgift att vara en betydande del i allt detta nestande. Om jag inte hittar henne i spjälsängen har hon lämnat slående arrangemang i vår säng bestående av babyskor, skallror, nallar och speldosor inför kvällen. Hon tar inte sönder något, absolut inte, hon har det bara som mission att samla ihop saker, lägga dom i mitten av sängen och sen själv ligga där ovanpå berget och suga på allt tills det är slemmigt. Jag har försökt att muta henne med att ge henne en av nallarna och göra den till bara hennes, men det har absolut inte gått för sig. Förrän nu.

Nu har hon själv valt ut en snuttefilt som är hennes och bara hennes. Hon snodde den ur förlossningsväskan och bara vägrar lämna den ifrån sig – en babyblå, silkesmjuk tvättbjörn från Frans&Friends.

Tjahapp. Vad ska man säga? Hon har iallafall oklanderlig smak.

29 kommentarer till “Att inte vara den enda som nestar.

  1. Söööta Tooka! Klart att hon ska ha sin egen nalle! Och ja, hon kunde ju inte valt bättre! Så härlig hon är, och vilken bra ”ihop-samlerska” hon kommer bli sen när Leo sprider alla sina leksaker omkring sig. Vissa hundar kan man ju träna till att städa, ni fick det gratis! Jag är riktigt avis! 🙂

  2. Vad söt! Hon tänker väl ”gud vad snälla dom e som köper alla dessa nya leksaker till mig!”
    Haha, hon och Leo får väl låna av varann sen när han börjar vilja ha sina leksaker för sigsjälv.

    Här hemma hittar vi aldrig skärpen till våra morgonrockar, det är alltid nån av katterna som har dragit ur de ut hällorna och dragit de med sig in i nått hörn och raffsar gladeligen sönder det så det sticker ut en massa trådar överallt.
    Men men, you gotta love ’em!

  3. Jag har sagt det förrut och säger ett igen, ”Fint ska fint ha”
    Lille A brukar också vara väldigt intrsserad av min brorsdotters små leksaker när de träffas (till mammans stora förtjusning)…tycker det kan bli lite överdrivet ibland, det är en hund liksom.
    Senast vi träffades sa mamman att ” X tycker bara om hundar på avstånd”
    Okej tänkte jag, och hur vet ni det, X kan ju inte prata ännu.
    Jaja, var och en får ju bestämma hur de vill ha det.

    Kram Mrs G

  4. Tooka är så himlasöt och jag tycker mycket om hennes ”allvetande blick” . Hon vet att någonting är pågång och då ska man förbereda sig. Så klart! 😉

  5. Såklart hon också ska vara med på ett hört, eller två…
    När vår son föddes så hade vi två små missar som var en del av ALLT. 🙂 De sov i spjälsängen, i vagnen, på skötbordet, bland gossedjuren. Ja de var överallt! Den ena som var lite trög tog nästan ett halvår på sig att förstå att vi blivit en till i familjen. Den andra (min lilla bebis) blev alldeles överfylld av avundsjuka och den gick liksom aldrig över… De var ständiga konkurrenter. Idag snart 6 år senare finns tyvärr ingen av dem kvar. 🙁 Men alla kära glada och roliga minnen dyker ständigt upp…

    En fin söndag till er och nesta på…
    kram Emelie

  6. Alltså, saluki måste vara världens vackraste hundras. Mitt hjärta smälter lite varje gång jag ser dina fina hundar… För övrigt kan jag bara hålla med Tooka, det kan ju vem som helst se att den där tvättbjörnen är som gjord för henne 🙂

  7. hihihi sitter och fnissar och känner igen mig, har fått gömma diverse skallror, tofflor mm som jag köpt hittills, mycket poppis tycker vovven i familjen, 8,5 mån ☺.

  8. Haha, hon är nog ”medgravid”, gullungen! Som man kan göra med barn nr ett som just fått en lillebror, som också får docka att byta blöjor på m.m.
    Sött var det iaf.
    Kram
    Milott

  9. Vänta bara tills hon hittar napparna… Våran Zimba bara äääälskar när det trillar en napp ner på golvet så han kan snabbare än vinden ila dit och sno den… han har faktiskt inte heller söder något men oj vad skoj det ser ut med 80 kilo hundkille som ligger och suger på en napp.

  10. Naw gulleTooka! Hon kommer säkert bli en sådan hund som vaktar supernoga. Vi hade hund när jag var nyfödd och han vaktade en anings för mkt. Låg jag på golvet så var det bara far som fick plocka upp mig, inte helt uppskattat av min mor. *s*

  11. Hihi, nämen vad gulligt gjort! Härligt att snuttisarna även går hem hos vovvar 🙂
    Kram
    Jenny / Frans & Friends

  12. Åh så fint och gulligt! Jag hade en greyhound förut och hon gjorde det samma fast med bröd… Limpor, frallor, skalkar, rågbröd, barkis – you name it. Var det bröd skulle det snos och bäddas ner i korgen:-)

  13. Alltså, här sitter jag gravid i vecka 37 och stortjuter. Det här inlägget måste vara det vackraste, finaste och underbaraste jag läst. Det är så vackert.

    Jag har en kattdam hemma, 8 år gammal och mycket bestämt. Hon nestar också tillsammans med oss, hon provligger lillens säng, luktar och smakar på nallar och flitar. Allt det här gör mig så rörd. Är det preggohormoner eller är det bara så fint när ett djur man älskar så högt vill dela den här upplevelen med en?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg