Att ha varit sjukt effektiv.

Tänk. Det blev kväll igen. Och jag har spikat upp det senaste loppisfyndet (300 kr, heja!) i väntan på bets (plattan ska bli mörkare) och så har jag slått in paket och dansat långkalsongsdans med Leo och fått hem min man och lagat lax och plastat in gårdagens Rocky Road som ser förbaskat smaskiga ut om jag nu får säga det själv.

(Linda undrade om det var elefantmannen som hade haft långkalsongerna innan mig och det kan man väl säga. Jag hade dom när jag var preggo. Och det vi ju alla hur smärt jag var då).

Så nu återstår bara ett bad. Och att skicka tillbaka Uggsen. För ja, jag har kommit fram till att jag gillar dom som koncept men att jag aldrig kommer att ha dom på mig och vara bekväm i dom. De är för flickiga helt enkelt, tror jag. Eller så har jag bara inget som passar till. No can do, trots 30%. Jag har ju ett par grå och det får räcka. Någon som vill ha dom? Jag kan tyvärr inte ge bort dom för de pengarna behöver jag nog lägga på ett annat Walla-fynd. Men jag kan bjuda på frakten. Storlek 37 och kostade 1329 kr (de är betalade av mig själv, skattade och klara ja, jag har kvitto ;)). Maila mig i så fall.

Nu ska jag ge mig på matporrens drottning Helenas pepparkakscheesecake och hoppas att den blir precis lika flådig som hennes, och så ska jag försöka förstå mig på vad fransmannen jag ebayat hem en klänning från försöker säga mig. Det hela är mycket luddigt och google translate fungerar sådär, men jag tror att han har skickat min order. Eller cancellerat den. Hm.

Men nu avslutar vi dagen till ära med en klatschig låt, tycker jag, perfekt för fuldansande.
Torsdagsmusik  är ju aldrig fel, framförallt inte skånsk sådan, och det är alldeles för lite musik på den här bloggen över lag.
Whoop whoop!

18 kommentarer till “Att ha varit sjukt effektiv.

  1. Åh min niorårige pojke (och jag) älskar den! Fast det är bara jag som fuldansar…

    Bra val av kaka, om jag inte redan sett att du fick tips om den hade jag tipsat dig för den är himmelsk! Om den inte gör succé hos svärmor så vet jag inte vad som ska göra succé. Eller rättare sagt – då tar du hem den igen och njuter av hela själv! Asch, gör två när du ändå är i farten och är effektiv, så god är den!

  2. Åh den låten är så bra! Jag var förbi Musikhjälpen med min andraklass förra veckan. Att även flickor ska få gå i skolan måste man stötta. Barnen var överlyckliga när de fick se sig själva på storbildstv och värma sig vid elden. När det var dags att gå och vi nästan samlat alla drog denna låt igång. 18 ungar gungade loss i fuldans som på beställning. Så vårt led vaggade fram mot spårvagnen när vi äntligen luckers samla ihop alla igen. För tillfället är det alltså Timbaktu som diggas hos oss.

    Kram Lotta

  3. Skit också. Hade jag haft 1329 kr att ge dig hade jag lätt köpt dom oavsett om dom hade passat eller ej. Dom är ju hur snygga som helst! Men känns det inte hundra så ska man lämna tillbaka!

    Kram

  4. Förstår att du är lycklig över ditt hornfynd, vem hade inte varit det?!
    Har följt din blogg ett tag på ”avstånd”, men är lite dålig på att lämna avtryck…. sorry!
    Vill tipsa dig om lite mammalyx, jag lottar nämligen ut världens fräschaste lotion från K hall designs, ett nyanlänt märke till min webshop, direkt från det stora landet i väst!
    Jag önskar dig och din familj en mysig jul!
    Kram Maria

    1. Gärna! ”j’ai ouvert un litige par erreur, vous l’avez refusé, je vous en remercie, je me suis trompé dans ma lecture.
      Veuillez m’excuser.
      Bonne soirée”

      Huh?

  5. Bra val, tjejen-med-de-stora-brallorna! 😉
    Och ja, jag har verkligen, enligt tjejmattens räknesticka, tjänat massor! Lyckades klicka på något i en liten söt butik med (ditt fel, måste jag faktiskt säga *fniss*) men vi får se, något som bara fanns kvar i XL men som jag tror att jag kanske behöver ha med mina ständiga nemesis:ar Höfter och Lår… Kan du räkna ut vad det blev? 😉

  6. Låter som en kanondag, och framförallt att du kommit fram till ett beslut med uggsen. Att ha bestämt sig brukar kännas bra liksom. Hihi, matporrens drottning 🙂 Visst är hon fantastisk! Jag följer också Helena.

    GOD JUL!
    Linda

  7. Hihi! ja, du får nog lägga ett kvitto på bilden varje gång du visar något i fortsättningen! jag vill ju inte bli skuldsatt över öronen bara för att jag älskar din blogg! 😉 Vi som läser din blogg har ju alla lite svårt för det där med tänket! HoHo, snart kommer kanske tomten till oss alla.
    Kram på dej Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg