Att äntligen kunna bära något älskat.

Precis när jag var beredd att gå och förstora den i tron om att mina fingrar blivit permanent utvecklade till korvform under graviditeten gick den äntligen, äntligen på.

Min vigselring.

Symbolen för allt det där jag älskar och allt det där jag lovat utan förbehåll. För första gången på månader kan jag bära båda och det gör mig obeskrivligt, larvigt glad.

66 kommentarer till “Att äntligen kunna bära något älskat.

      1. Haha…va gulligt – mitt paraply

        Jättefina ringar som sagt, jag hade också fina ringar när jag var gift. Men det var då det, de skickade jag i någon guldpåse för att få pengar till Mollyträffen i höstas. 😉

        Nu är jag ”bara” sambo och mamma men när man ser så vackra ringar som dina så drömmer man ju lite så klart.

        Kraaaaam

      2. Precis så som din mans ring ser ut ser våra förlovningsringar ut, bara det att på våra står det ”igår, idag, för alltid du och jag.” Lite smörigt kanske, men är det evig kärlek så är det ju. 😉

  1. Så härligt! Jag tappade min förlovningsring natten innan vi skulle till vigselförrättaren och ha vigselsamtal, så jag fick gå dit utan. Vi hittade den senare men de där två veckorna utan den var riktigt jobbiga, så jag kan föreställa mig hur det känts för dig. Fast det är klart, mina är lite enklare och inte fullt lika vackra som dina (men betydelsefulla ändå, såklart!).

  2. Vackra, ser ut som om de har en gammal historia att berätta.

    Tro det eller ej, jag fick ta in mina efter förlossning och amning. Jag gifte mig när jag var gravid. Så kan man oxå göra;) Ha en fin kväll!

  3. Vilka underbara ringar, förstår att du saknat dom! Var verkligen annorlunda mot de traditionella ringar folk brukar ha. Marija

  4. I know the feeling. Fick ta av mig nu inför op. Känner mig helt naken. Likadant med halsbandet jag fick i morgongåva. De smyckena har aldrig tagits av. Inte ens under grav.

  5. Galet vackra ringar!! Galet!

    Själv hade jag mina ringar på under båda mina graviditeter. Det såg ut som om ringfingret skulle explodera (det kaaaaan vara så att jag glömde ta av mig dem och sedan gick det inte……men det behöver vi ju inte prata högt om ……).

    Hugs fina du!

    1. Du, jag tror inte det hänger på det. Jag väger mycket mindre nu än när jag var tvungen att ta av dom – så jag tror det är vätska och skit. Du kanske har tur och får på dom jättesnart!!

      1. Jag är ca 15 kilo ifrån min ”startvikt” innan jag blev gravid, men så många kilon kommer det inte behövas. Förlovningsringen går på (köpte den i min tjockisperiod, innan jag gick ner 18 kilo till bröllopet) men vigselringen behöver nog ca 5 kilo till innan den sitter bekvämt och går att ta av 😉

  6. Ja det är härligt när man får tillbaka lite av sig själv….som nu när jag sitter o smeker mina nya Please Jeans…jamen herregud vad snyggo jag är. Tack för tipset:))

        1. Jag har lack på dom hela tiden. Om jag inte har klarlack så skivar de sig och bryts efter bara nån dag 🙂

  7. Min förlovningsring åkte av fingret för några veckor sedan efter att ha suttit löst ett tag… ringen av, mannen ut. När jag ser dina undrar jag varför jag vägrade diamanter. De är ju förtrollande!

  8. Jätte fina ringar! Njut av din bebis! det går så fort, min bebis är 3, och han börjar tycka mamma är töntig som vill bära runt på honom….

    Idag sa han: STOPP mamma tänk efter 🙂 min bebis ;o)….

    Kram
    M

  9. Vackert. Vet du vad jag lärt mig genom att bakistitta på Discovery en eftermiddag? Jo, i ska vi säga forntiden klubbade mannen helt enkelt ner den kvinna han ville para sig med, drog hem henne till grottan och band hennes händer & fötter tills hon accepterat att den här grottan från och med nu var hennes hem. När hon väl blivit ”tam” (for lack of better word) lät mannen en del av snöret han en gång bundit henne med vara kvar runt den vänstra handen, som en påminnelse om vem hon tillhörde.
    Det är jäkla skönt att vi är mer romantiskt lagda 2012. Inte nog med en helt uppenbar brist på romantiker på forntiden, de var också tvungna att bo i pre-Ikea-grottor. Huh!

    Förresten, från en seriemaratontittare till en annan. Nu har jag fastnat för The Good Wife – FANTASTISK. Se den.

  10. visst är det skönt! man saknar dem hela tiden, när man inte kan ha dem!
    nu har jag lyckats ftt på mig mina också! men det är nätt och jämnt!
    och vad vackra ringar du har. lite klassiskt, lite vintage känsla. myckt ljuvligt!
    tjing

  11. Vad kul att höra, då kanske det finns hopp för mina korvfingrar också! Jag lade av min ring i typ mitten av graviditeten och har inte vågat prova den än. Men kanske ska jag ändå göra ett försök…snart…

  12. Hmm.. har köpt två varianter på förlovningsring och en vigselring men fortfarande inte hittat rätt (läs:jag går runt ringlös och med ringarna i asken)… känner att jag inte velat ha samma som alla andra men varit låst vid vilka alternativ som finns. Tack vare dig nu fick jag plötsligt upp ögonen för lite mer kreativitet:) Superfina är de dina ringar,
    kram

  13. Skulle så gärna vilja se fler bilder på din otroligt vackra vigselring! Den är fantastisk!

    /Lottie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg