Att förbereda för kvällen.

Medan Scout Valiant är ute och snickrar mig en bänk (jag har fått för mig att jag saknas en bänk på terrassen, såklart, man måste ju ha en bänk) lyssnar jag och Silkesapan på Gotye och fixar kvällens middag. Det blir något av det bästa jag vet; ugnsbakad potatis med flingsalt och chilibearnaise, och till det de där fantastiskt marinerade kycklingspetten från Hemköp. Bara jag ser påsen börjar jag dregla.


Tallrik Mateus

Medan jag försöker hitta en lösning på min snygga länksymbol gör jag länkarna pyttesmå istället, som under bilden ovan. Där kan de inte störa nån tror jag. Och så har jag en ny symbol till er alla rabattkodsälskare. Som vanligt kommer jag släppa alla rabattkoder på facebooksidan först, och sen hamnar de under ”Rabattkoder” där uppe i headern. För att ni ska veta när det kommit en ny (som nu) kommer jag ha med den här symbolen:

Klicka på den så kommer ni till rabattkoderna. Fancy, eller hur?! Så kan ni andra som inte gillar rabattkoder bara beundra de vackra fåglarna.

Fin kväll, allihop. Nu tar vi söndag.

19 svar till Att förbereda för kvällen.

 • Karin 2

  Det är så roligt att du tar till dig vad dina läsare tycker! Det här med rabattkoder och liknande alltså. Det blir jättebra! En del bloggare tycker ju bara att man kan skita i att läsa om det inte passar, men inte du. Snyggt jobbat, Emma!

 • Birgitta Regandet 4

  Guud vad löjligt mkt jobb du får för att andra stör sig på reklam rabatter osv! Då kan de ju sluta kika in här! Jag kikar in flera gånger varje dag och mig stör dem inte!
  Kram
  Birgitta 34 årig 3 barns mamma fr Hörby
  Ps. Undrar var du bor, menar då inte adressen utan vilket samhälle ni har runt er

 • Malin - Stjärnflocka 6

  hahaha! Vad du är rolig med dina koder :) det blir ju jättebra, snart har du arbetat fram ett världstäckande rabbattkodsystem för bloggar!
  Maten ser fantastisk ut och visst blir man nyfiken på hur billiga de fina tallrikarna kan bli :)
  Kram på dej!
  malin

 • Birgitta Regandet 8

  Ok:)
  Vi är ofta ute på vift o kör land o rike runt Skånes vägar o klagsham har jag badat i:)
  Så söt din Leo är. Själv har jag linus 12, nellie 9 o Nea 21 mån:)

 • Sandra 10

  Gudars skymning vilken härlig söndagmiddag! Här har vi upplevt den mest väderknasiga helgen i Stockholm. Ever. Igår 1 dm plasksnö, idag vårjackelunch på uteservering på Djurgården. In your face, vintern.
  Och förresten, du är en klippa på att lyssna på dina läsare, även om jag inte för mitt liv kan förstå hur man kan irritera sig på länkning, det är ju en hjälp, en attans fin sådan!
  Kram

 • Josephine Hagberg 12

  Känns så snällt av dig att du fixar och donar för att göra dina läsare nöjda.
  Men, vänd inte ut och in på dig. Om det är någon som har så mkt emot dina länkar så borde det vara deras bekymmer. Huvudsaken är ju att dina bilder är otroligt vackra och texten full av humor och språket är så snirkligt och finurligt. Men, måste i alla fall säga att din ”länkruta” blev väldigt snygg!
  MVH Jossan

 • livinganddreams.blogspot.com 13

  Mr Lallersteds såser is da shit! Chilibea och pepparsås är favvon hos oss. Dressingarna är riktigt goda med.

  Önskar jag fick min man ur soffan och ut o snickra… men men en är ju inte sambo med Ernst..

  Klart vi vill ta del av erbjudanden och rabatter. Undrar om det är samma som klagar sen när du lottar ut fina gratisprylar?! ;)

  Kram

 • mintekopp 16

  Ser galet gott ut!

  Och hjälp så du anstränger dig för att alla ska bli glada här inne, hejja dig. Verkligen. Gillar fågelrabattgrejen ser fantastiskt tjusig ut :-)

 • Ellinor 17

  Jag är imponerad av att du ids! Själv tycker jag det är viktigast att du är nöjd med din blogg! Jag har aldrig ens reflekterat över att länkar skulle störa, och rabattkoder är ju bra! :)

  Vill man kan man ju ha länkarna ”i fotot” så att man när man trycker på fotot länkas till inköpsplatsen, fast det fungerar förstås bara med en länk.

Lämna gärna en kommentar