Att ha sommarlunch.

Solen kom fram tillslut, här hemma. Inte lika mycket som igår dock, men tillräckligt för att sitta på trappan utan jacka och kisa mot solen och dricka saft. Lite som när man var liten, ni vet, och satt med dinglande ben på sommarmöblerna och drack jordgubbssaft – svettig i nacken efter att ha lekt kurragömma med grannbarnen.


Keramik Rif Design, sugrör från vårt bröllop och ”gräddskål” från du Nord
Så vi tar sommarlunch tillsammans. Kanske inte så matigt men när är det någonsin fel med jordgubbar, vaniljgrädde och saft? Aldrig. Särskilt inte när det nästan känns som kalas med randiga sugrör, glada färger och söta smaker.

Och precis så tycker jag att en söndagseftermiddag ska börja. Lite sol, lite sommarsmaker och en hel näve ledig tid tillsammans.

20 kommentarer till “Att ha sommarlunch.

  1. Yummy! Vad fin den keramiken var i turkost!
    Vill också ha lite Maroccaninfluense på uteplatsen min.
    Hade en fin sådan bricka ute, som nu rostat sig ful.. watch up!
    Kanske kan du få lite inspiration hos mig, som inte behöver kosta skjortan! 🙂

    Kram

  2. Hej söta Emma!

    Tänkte fråga om kokboken, vet att du jobbar på den, men är bidragen som ska få vara med redan bestämda eller bestämmer du vartefter du har lagat och smakat? Är så nyfiken på att om man lyckades komma med eller inte =)

  3. Hei, og takk for en super blogg.

    Jeg ”fant deg” da jeg gikk hjemme i perm med barn nr 3, og har fulgt deg gjennom svangerskap og barseltid. Takk for masse humor, feelgood og fantastiske bilder fra nærområdet. Du bor slik jeg drømmer om, ser det ut til, på landet liksom…med åkre og store aleer…ahh. Og i dette innlegget ga du meg litt dårlig samvittighet..hehe. Masse ledig til sammen….. Haha, av og til tenker jeg nemlig at jeg gleder meg til jobb, og tid for meg selv. Men jammen meg har du rett, det er tiden med familien som virkelig er livet. Takk, og ha en god søndagskveld:) Hilsen fra Nårje 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg