Att visa lite mer Principessa.

Här kommer någon mer bild från plåtningen för Principessa. Det är roligt att göra den här typen av uppdrag tycker jag, särskilt när det är för små butiker drivna av unga entreprenörskvinnor. Det känns lite extra bra i hjärtat på nåt sätt.

Vad som också känns lite extra bra i hjärtat är hennes priser. Som den där vita toppen där uppe. 299 kr. Oh yes. Nu snackar vi. Örhängen för nittionio och toppar för tvåhundranittionio.

Och skorna! Ni måste se skorna.



(Samma priser där. Från typ 299 kr till runt 349, 400 kr. Allt blir lite roligare då).

Nu ska jag försöka få tag i Böddi för en nödvändig hårrenovering, äta ett halvt paket glass och sitta i vårsolen en stund med en tjock tidning och ett stort glas isté.
Kunde varit mycket värre.

Och så har Asif4476 dragit en vinnare! Det blev It’s a house som vann presentkortet. Grattis!

33 kommentarer till “Att visa lite mer Principessa.

  1. Ja ALLT blir lite roligare med skor och billiga priser….och glass förstâss, i solen.
    Och det kan behövas när det är mândag.

    Och det var väl rackans att jag inte skulle vinna i dag heller 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Härliga vackra bilder som alltid! Du måste ju vara en gud bakom kameran, ja och framför också för den delen 🙂 De där beige-grå heelsen med blomma framtill står det nog mitt namn på tror jag! Mumma, vill ha 🙂 Synd (eller tur beroende på hur man ser på det haha) att jag inte kan trava in i den där butiken som verkar så mysig och trippa ut med de skorna på fötterna! kram

    1. Ha ha ibland har man tur! Hon skickar säkert jättegärna annars, skicka ett meddelande på fejjansidan och kolla. Kram

  3. Ååååå dessa rosa/grå med rosett kommer att sitta på mina fötter denna vår 🙂 Ska visserligen ner till Malmö och arbeta i veckan men ska försöka få henne att skicka ändå. Att gå i butiker är inte min grej – heja webbshopping 🙂

  4. Åh vilka fina bilder!! Har Principessa bara en fysisk butik eller kan man shoppa någonstans på nätet. Du har btw ingen rabattkod hos Tintinstyle på gång snart:-)

    kram

  5. Härliga bilder och kläder!! Och humana priser! det tycker vi om, men du kanske kan be dem lattja ihop en webbutik för oss som bor långt bort!!
    Och grattis till It´s a house! fantastisk blogg med! ja ja jag får väl kanske vinna en annan gång! 🙂
    Kram

  6. Det är möjligtvis inte så att denna butik har en webb butik? Den vita toppen är alldeles ljuvlig och får gärna flytta in i min garderob 😉

  7. Hej, jättefina foton, as always Emma! Lite nyfiken (då jag också är mammaledig) hur du får tid till att sitta och läsa en tjock tidning? Sover silkesapan mycket? Min lilla tjej sover max 2h totalt under en dag….

    Tack för en underbar blogg!

    1. Han sover två enochenhalvtimmarspass och ett 45-minuterspass på dagen, så då passar jag på att lyxa 🙂

  8. Hej, jättefina foton, as always Emma! Lite nyfiken (då jag också är mammaledig) hur du får tid till att sitta och läsa en tjock tidning? Sover silkesapan mycket? Min lilla tjej sover max 2h totalt under en dag….

    Tack för en underbar blogg!

  9. Helt underbara bilder!! Som vanligt. Hur GÖR du för att vara så himla bra på allt du sätter tänderna i? Jag fattar inte….. 🙂

    Kramar Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg