Att vara redo för veckan.

Vilken vecka som väntar! På onsdag är det företagarlunch med Svenskt Näringsliv och min supermentor Rolf och sen är det Kiviks Musteri som får påhälsning, på torsdag släpper jag äntligen en nyhet här inne om ett av mina fuffens och utöver det så är det bara härligt lull-lull; terrassen ska fixas med och bilder ska redigeras och jag har även ytterligare en fotosession med Fröken Stök inbokad och färdig. Det är bra. Man ska hålla sig sysselsatt.

Idag ska jag försöka visa lite mer bilder från Principessa-fotograferingen, plåta klart skorna, fixa med bilderna från igår och förhoppningsvis få besök av Palmpersson som eventuellt kommer förbi med det största olivträd han lyckats gräva fram ur gömmorna.

Och sol! Jag hoppas på sol.
Såklart.

15 kommentarer till “Att vara redo för veckan.

  1. Låter som en härlig v:-) Kivik alltså, en kompis jobbar där. Säker inte henne du ska träffa dock… Här blir d en jobbig v då mannen är borta och kommer hem på sön…. Tur man har mamma:-)
    Kram

  2. godmorgon! vilken fin terrass ni får till! Klarar sig citrusträden och det ute hos er nu alltså? Jag tycker vi bor ganska långt söderut (öschtergötland babi) men här är det frostnätter mest hela tiden än så länge i år. 🙁

    Du, du har säkert sett, och fått, de där 11 frågorna som cirkulerar på nätet nu. jag har iaf skrivit 11 till bla dig om du känner inspo att svara på dem nåt tag!

  3. Snälla du.. Jag löser många bloggar och tycker verkligen din är super. Varför? Jo din enkelthet. Inte uppsnofsade tillgjorda bilder som så många ”kända” bloggisar har. Och dina bilder. Samma där vackra enkla. Det räcker. Behöver inte vara mer. Super. Och tack för att du håller oss informerade om rabattkoder.. Bara en sån sak. Ska bli kul och få se hemma hos bilderna hos dig. Vilken tidning??? Vårt hem ska oxå vara med i november( redan tagna) jul nummer. Ha det fint. Kram Eva

  4. Jag vill också pilla med blommor. Men nu ska jag till doktorn och kräva att få massa hejdundrandes medicin så jag är frisk tills på onsdag för jag tänker då inte missa Musterigrejset. 😉
    Ha en härlig dag.
    Kram

  5. Härlig veckan:-), och ja solen den får gärna komma igen.. läste att vi ska få 24 grader här i Schweiz på fredag så det blir verkligen dags att pimpa terassen!!!

  6. Ahh, lyder som en fantastisk uge. Sol, ja jeg vil også have sol. Her siger man på vejrudsigten ”persistent rain” of det er virkelig hvad der er – persistent!!! Øv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg