Att vara tokig i linne.

 

Jag får många frågor om vår soffa och nu ska vi se om jag kan bena ut det lite. Den är härifrån ILVA och är en Howard-aktig modell, och vi passade på när de hade en rabatt motsvarande momsen för sisådär ett halvår sen kanske? Som ni kanske minns köpte vi ju en soffa till när vi hade Sigge, den sålde vi alltså (det blev tråkigt att ha två likadana, de tog för stor plats i rummet) och köpte den här istället. Den är lik, men inte likadan. Hur bra som helst.

 

 
(När vi byggde walk in closeten så sålde vi mannens gamla svindyra garderober och då passade vi även på att skaffa en ny matta, en Gan härifrån, som jag tycker är så himla vacker i sitt mönster och passar perfekt i storlek under bordet).

Men bäst av allt är nog ändå kuddarna!

Jag är helt tokig i linnetyger den här hösten och har bytt i princip alla textilier till detta matta, skrynkliga, ruffa material. Det är det som är fördelen med att ha mycket kuddar tycker jag – det är så himla lätt att byta stämning i rummet bara genom att byta ut kuddomtagen. Samtliga omtag kommer ifrån H&M som har så mycket snyggt nu att man blir lite knäpp. Därifrån kommer också pläden i soffan.

För någon månad sen snubblade jag över påslakan i lin i en butik inne i Malmö. Galet vackra, men snordyra. Så jag blev minst sagt happy när jag såg att H&M även sportade dom här i sortimentet. Mycket humanare pris, men lika vackert skrynkliga.

Så ja, för mig är det linne som gäller i höst. Överallt!
Det är härligt att få förändra sig lite ibland.

15 kommentarer till “Att vara tokig i linne.

  1. Länna möbler har så galet mycket snyggt. Jag bor granne med affären så det är farligt nära. Inte alls bra för plånboken:) Jag var där igår faktiskt och köpte en kudde till vår howard soffa ( mios modell). Vi har inte köpt nån matta än så det blir en sväng dit igen nån dag för att kolla på mattor. Tycker att det är svårt att välja matta!

  2. Det finns så himla mycket snyggt och det är så svårt att välja. För det blir ju inte snyggt när man har ALLT ihopa. Man måste ju välja 😉
    Svårt…
    Men du har en fin stil.
    Din.
    Fast inte min.
    Jag har inte valt än.
    Problemigt så där med att välja 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  3. Du har ett sådant levande hem….det är inte alla som får till det där, den där själsliga touchen, Fler inspirerande bilder uppskattas å det varmaste!! Krams m

  4. Tack för att du rätade ut ett litet (men irriterande) frågetecken angående dina soffor.
    Jag såg nämligen din soffa på Blocket för en tid sedan och trots att den var på Blocket så fanns den därefter kvar i ditt hem. Jag trodde att någon varit fräck nog att låna en soff-bild från din blogg MEN så var alltså inte fallet.

  5. Häpp! Jag som har oväntat mycket pengar kvar efter betalda räkningar (måste ha missat nåt, har som gröt i huvudet) kanske borde gå in på hm.com och botanisera lite! Och klicka hem några pinaler. För nu blev jag inspirerad. Tack så mycket för det och kram!

  6. Tack för en härlig läsning och så underbara bilder!!!
    Älskar bilder på din inredning och din lillavuse- så underbart söt!!
    Erat soffbord, var är det köpt? Har kikat länge men kan inte hitta något liknande!
    Stor kram

  7. Jag har linne sängkläderna samt kuddfodralen här hemma sedan H&M släppte dem och jag älskar dem!!!!!!! Sköna att sova i och vackra att titta på=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg