Att ha torsdags-thai.

 
 

AT2B0470

 
 

AT2B0472

 
 
 

Alltså. Thaimat. Hur gott?!

Efter att ha varit inom Copperplate på Limhamn med mannen för att baxa ut en sak vi köpt till köket så stannade vi vid thairestaurangen och beställde med oss mat hem. Jag är en sucker för grön curry och idag var det precis vad jag var sugen på. Det, och frasiga vegetariska vårrullar med mängder av skarp soya. Man smäller av.

Och så kommer vår dag att fortsätta tror jag; lugnt och skönt. Jag och Buse ska ta ett bad och sen krypa upp i sängen för att se på Modig och burra ihop oss över det ruggiga vädret.

Det behövs inte mer än så idag, känner jag.

 
 

slut

7 kommentarer till “Att ha torsdags-thai.

  1. Åh. Nu fick jag craving. Fast efte kinamat, haha! Friterade räkor och sötsur sås vill jag ha, och massor med ris, mums! 😀

  2. Hej! Funderar på nytt köksbord och ert är så fint. men är det inte svårt att torka av allt Buse-kladd mm? Har du köpt det så som det ser ut eller behandlat det på något sätt?

    1. Alltså det finns ju säkert mer praktiska bord, typ i fanér eller nåt. Men jag har hellre ett vackert bord som jag kanske får torka en gång extra än ett praktiskt så jag är nog fel person att fråga 🙂 Nu kladdar han ju iofs inte så mycket längre så jag känner inte att det är ett problem. Vi har inte behandlat det mer än vad det redan var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg