Att vara redo för stormen.

 
 

AT2B5788

 
 
 

Det är (som alltid känns det som) storm ute.

Full klass-2-håll-i-hatten-storm som skakar huset och får regnet att verkligen skära genom luften på sin väg ner. Här ute på åkrarna finns ju ingenting som stoppar vinden, utan den får kasta sig med full styrka från havet och upp och det enda man kan göra är att hoppas att taket kommer ligga kvar och att flaggstången inte kommer lyfta.

Så vi har gjort oss redo! Bunkrat upp med Hemmakväll och ingredienser till carbonara, och stannar inne hela kvällen framför en film med en himla massa lösgodis i knäet.

Det enda sättet att tackla en storm, om ni frågar mig.

 
 

flingan

15 kommentarer till “Att vara redo för stormen.

  1. Oj, nu måste jag fråga var tvättbjörnströjan kommer ifrån? Min syster letar tröja med sött djurtryck utan puffärmar och volanger till sin son, och den Buse har ser ju jättefin ut!

  2. Helt rätt tycker jag! Här har min stora tjej bakat kladdkaka och vi hänger i soffan och moffar i oss! Inte dumt det heller! 🙂
    Kram Jennica

  3. vi har inte storm men ett idogt snöande och en liten ilsken vind som bet i kinderna idag. Men att äntligen fått vinter, det ä runderbart!

  4. Ja här har Egon dragit in rejält också , det blev hämtpizza på vägen hem ikväll, ifall strömmen skulle gå 😉 Nu ska bara sonen hämtas sen är alla i familjen inomhus och där får vi nog stanna ett tag 😉 Kram Anna

  5. Emma, jag har ju aldrig träffat dig eller din fina familj men ändå roas jag alltid av din text och dina bilder, och fotona på Leo får mig nästan ALLTID att småle! Ibland t.o.m. att skratta högt! Läser din blogg varje dag och jag kan lova (eller varna för) att jag kommer att gå fram och fråga om jag får ge dig en kram om jag skulle ha lyckan att springa på dig en dag! Du behöver inte vara orolig dock, jag är ingen stalker!

  6. Hur är det med Nicole? Hon bloggar inte länge och jag är orolig för henne! Ä
    Kan du berätta något om hur hon har det?

    1. Hej!

      Som hon skrev så plockades ju allting ut igen, och självklart har hon ont efter operationen och är ganska nere och bor hemma hos sin mamma för att få hjälp efter att dom har grävt henne i ryggen. Men hur hon mår och tänker och har det får hon berätta själv när och om hon vill, det känns inte riktigt rätt för mig att göra. Hon måste få avgör själv vad hon vill dela med sig av. Hade någonting livsavgörande eller riktigt allvarligt hänt under operationen hade jag självklart skrivit om det på hennes blogg så att ni visste varför hon inte bloggar mer, men nu är det bara hennes val att hålla sig borta tills lustan återkommer och det ska hon få lov att göra <3

  7. Tack för att du berättade. Tycker det är så hemskt det hon råkat ut för. Livet är så orättvist ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg