Att kunna pynta en vägg rejält.

 
 

desenio

 
 
 

Har du också en tom vägg hemma som skulle må bra av lite vackra print? Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Desenio har nu en lycklig vinnare chansen att få ett presentkort på 2000 kr att handla posters och tavlor för! Och där inne får man en hel del snygga prins för den summan kan jag lova.

Och tävlingen är väldigt enkel!

1. Gå in på Desenio HÄR och leta upp din favoritposter. Klistra in länken till den i en kommentar här nere och berätta var du skulle hänga den om du vann.

2. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 2 februari.

Lycka till!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

VINNAREN BLEV CATTA! GRATTIS – DU HAR MAIL.

 
 

flingan2

191 kommentarer till “Att kunna pynta en vägg rejält.

  1. http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-varldskarta.html – Denna världskarta skulle jag hänga i våran hall. Låta den välkomna mig/oss hem och påminna om de resor och olika hem jag och min man själva haft i världen. Och också för att ge en daglig påminnelse om att de flesta utav oss har ett hem någonstans i världen men för många människor ser det väldigt annorlunda ut jämfört med mitt, detta försöker jag vara tacksam för varje dag!

  2. http://desenio.se/sv/artiklar/paris-karta.html

    Jag skulle hänga den i mitt sovrum så att jag när jag vaknar påminns om att jag ska ta mig dit och gå på de där gatorna en dag, och på kvällarna kan jag studera kartan så att Paris följer med mig i drömmarna. Och när jag väl varit i Paris – ja, då kommer jag att titta på tavlan och minnas!

  3. http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-vintage-poster.html

    Den här tavlan skulle jag hänga ovanför min läshörna i min nya lägenhet. Livet blev lite konstigt, gjorde slut med sambon, träffade ny kille och fick två barn på köpet. Det är underbart, men vissa dagar blir det nya familjelivet bara too much, och då är det så skönt att vara själv hemma hos mig, i mitt helt egna hem och bara sitta i läshörnan och njuta av tystnaden.

  4. http://desenio.se/sv/artiklar/texttavla-worry-less.html

    Jag är ”the worrying kind” och hittar alltid något att oroa mig över. Istället för att göra mig själv gråhårig vid blott 27 års ålder försöker jag påminna mig om att jag måste slappna av och faktiskt leva livet, inte bara vara rädd för allt. Den här borde få hedersplats i sovrummet så jag får en extra påminnelse varje dag när jag vaknar om att skrattrynkor är lättare att leva med än bekymmersrynkor.

  5. http://desenio.se/sv/artiklar/poster-foto-black.html
    Denna helt klart på min tomma vägg i matsalen. Gärna då i kombination med de andra du satt till i ditt collage. Bara för att jag skulle älska att sätta min blick på dessa.
    Denna sida måste jag tillbaka till (såg något om 30 procent men hann inte kolla på vad), vansinnigt mycket vackert och till bra priser. Håller tummarna!

  6. Vilken härlig tävling! Men jag kan inte välja En favorit för jag hittade TVÅ! Dels den här underbara hästen (http://desenio.se/sv/artiklar/white-horse-posters.html) som skulle bli sååååå fin på väggen i vårt gästrum. Och dels Holstee Manifesto(http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html) som jag har som pytteliten tavla på jobbet eftersom jag tycker det är så himla kloka ord, och var behöver man peppa sig med kloka ord bättre än på jobbet tänker jag? Men som stor tavla att hänga på jobbväggen kunde jag dela med mig till alla förbipasserande kollegor också!

  7. Åh vilken rolig tävling!! Skulle kunna välja 100 olika posters på den sidan som skulle sitta så fint på mina väggar i min lägenhet! Men om jag absolut måste välja en skulle det bli http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-fjader-tavla.html, då jag älskar fjädrar och tycker att ett rum får en lugnande känsla av fjädrar och vingar. Jag skulle valt att ha denna på min vägg i sovrummet precis ovanför min säng. Jag har nyligen flyttat till en ny stad med min sambo och inte ännu kommit till ro i vår lägenhet då jag saknar något på väggarna. Skulle vara fantastiskt att få chansen att inreda alla väggar med dessa härliga posters! Kram!

  8. http://desenio.se/sv/artiklar/rosa-fjaril-poster.html
    Har precis flyttat till ny lägenhet och väggarna ekar tomma. Jag har en tanke om att jag vill ha en hel vägg med massa fina fjärilsposters, bland annat den som länken visar. Hade blivit överlycklig om jag vann, då drömmen om en fjärilsvägg är långt borta då pengarna inte räcker till för att uppfylla drömmen just nu

  9. Jag och min sambo har precis flyttat från en liten citylägenhet till ett rödmålat torp på landet (vår egen Dröm!). Att renovera och inreda huset är fantastiskt roligt – men vad tusan ska man sätta upp på väggarna?! I lägenheten var vi mycket inne på grafiska, enkla posters men dom passar helt enkelt inte in längre. Vi tycker fortfarande om stilrena grejer – men jag tror också på att visa ett gammat hus hänsyn. Och således stirrar vi på tomma, tråkiga och opersonliga väggar och huset känns inte riktigt klart. MEN! Så hittade jag detta print: http://desenio.se/sv/artiklar/vintage-poster.html och plötsligt föll allt på plats. Enkelt, vackert och med en given plats i vårt vardagsrum, ovanför soffan. Jag håller tummarna för att denna poster (och massa andra) får flytta in hos oss!

  10. http://desenio.se/sv/artiklar/ny-is-always-a-good-idea-poster.html
    Jag har alltid drömt om att få åka till New York, men det har aldrig blivit så att jag kommit dit. Nu ska jag och min mor äntligen komma iväg under våren och jag är jätteglad över detta. Dock blir jag inte lika glad över vissa människor i min närhet som inte tycker alls att det passar att åka nu under våren. Då har jag lust att visa dem denna tavla och säga att: New York is always a good idea!

  11. http://desenio.se/sv/artiklar/texttavla-enjoy-the-little-things.html
    Skulle jag vilja ha..som en påminnelse om att de två självmordsförsök jag gjorde hösten 2010 och hösten 2013 pga förlossningsdepression..faktiskt ledde till något bra. En inre frid, ett inre lugn, rannsakning och förändring..med hjälp av mediciner, terapi och elbehandling..Att vara mig själv igen, men att ha valt bort saker, lagt till saker och tar livet som det är..lever som jag och min familj vill…att inte bry sig om extra kilon och hud efter fyra barn och fyra kejsarsnitt..att inte skämmas för vad jag gjort, att försöka sprida budskapet om hur vanligt det är, att många drabbas och det kan bli bra..Att ha velat dö och släcka min gnista..min inre låga..för att nu vilja leva och ta vara på livet….Därför så skulle jag hänga denna tavlan ovanför sänggaveln till vår dubbelsäng..som en sista tanke innan jag somnar…att livets dalar och gropar..leder till den kärlek, livslust och vilja jag har!!!
    kramar
    Birgitta 37-årig fyra barns mamma fr Hörby

  12. Hej! Vi håller precis på att flytta till vårt första hus med vår nyfödda dotter och i vardagsrummet har vi tapetserat den en fondvägg (Ja, hör och häpna! Det är dock vår enda fondvägg i huset) med eldblomman i blå färgställning från Svenskt Tenn – så vacker. Där planerar vi i alla fall en läshörna och jag tänkte våga mig på att placera några tavlor i hörnet mot fondväggen. Skulle bli fantastiskt glad över en vinst i den här tävlingen! Min favoritposter är denna: http://desenio.se/sv/artiklar/skalbagge-posters.html tror den skulle gifta sig så fint med vår gröna soffa i andra sidan rummet.

    Tack för den mysigaste bloggen! Kram

  13. Vilken underbar uttlottning=)http://desenio.se/bilder/artiklar/zoom/7012_1.jpg skulle jag gärna haft i sovrummet ovanför en byrå vid fotändan av sängen och vakna till varje morgon och läsa. Tycker att den säger väldigt mycket. Men där är ju sååååå många helt underbara prints=) Håller tummarna och tack för en underbar blogg!!

  14. http://desenio.se/sv/artiklar/bird-is-the-word-turquoise-poster.html
    Massor fina posters, men just denna skulle få hänga i vardagsrummet som passar i perfekt i de färgerna jag har. Jag älskar denna lilla fågel. Dessutom har rödhaken en saga som säger att den var alldeles färglös och intetsägande men så drog den ut ett törne ur pannan på en man vid namn Jesus och en blodsdroppe hamnade på dess bröst. Sedan dess har rödhaken den här färgen. Kram

  15. http://desenio.se/sv/artiklar/heart-anatomy-affischer.html

    Den skulle pryda väggen ovanför köksbordet, där diskutionerna är många och varma. Stundtals hetsiga i en skara av 5 viljestarka och samhällsmedvetna söner. Trots att utsidan kam se så olika ut bland människosläktet ska man aldrig glömma att alla har ”samma hjärta” som klappar i bröstet. Fyllt av kärlek, hat, drömmar, krossade illituoner, styrka och glädje. Hopp … Vad som helst med det Sn bemötas med vänlighet och repekt. Hur utsidan än ser ut….

  16. Hem / Posters och prints / Texttavlor / grafisk svartvit tavla med siffran tre, 3 Tre är det antal barn jag och min man skapat! Tre olika, lika. Skulle vilja ha denna tavla som en symbol för att vi önskar att de alltid ska ha varandra! En för alla, alla för en! /Carro

  17. http://desenio.se/sv/artiklar/home-posters.html

    Klockren!
    Jag skulle hänga den på den tänka tavelväggen brevid dörren till mannens meckarrum. Som en hyllning till hans slit när det gäller att automatisera huset från scratch, helt själv.
    Och sen funderar jag faktiskt på att köpa denna http://desenio.se/sv/artiklar/texttavla-together.html . Även om jag inte vinner. Den ska hänga på väggen tillsammans med bilderna från vårt bröllop. Så fint och så sant.

  18. Har en vääääldigt tom vägg ovanför vår säng som skriker efter något kul, men har inte hittat DET innan. Herregud vad mycket roliga poster! Alla behöver väl vakna upp till en flamingo 🙂
    shttp://desenio.se/sv/artiklar/flamingo-reflexion-posters.html

  19. Posters med fotokonst, Flamingo

    Fotokonst i rosa. Flamingo poster
    Posters och affischer med flamingo
    Tavlor i vardagsrum, Rosa posters

    Share on facebook

    Share on twitter

    Share on google_plusone_share

    Share on pinterest_share

    Hej! Var inne och beställde 5 posters efter ditt inlägg om tavelväggen för ett par dagar sen. Så mycket fint!! Jag tänkte pimpa mitt väldigt vita och tråkiga trapphus med fina tavlor och det som fattas är ju förstås http://desenio.se/sv/artiklar/flamingo-reflexion-posters.html 🙂 Lite färg vore härligt.

  20. http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html

    Den här skulle med andakt hängas upp i mitt blivande hemmakontor där jag snart hoppas ha min verksamhet som egenföretagare. Där skulle den påminna mig om vad som är viktigt i livet i allmänhet, och i mitt yrkesliv i synnerhet. Den här postern går rakt in i hjärtat på mig, för jag är väldigt stolt & passionerad kring mitt yrkesområde men drömmer om en helt annan arbetssituation än den jag har idag. Tänk om 2015 är mitt år?

    Det bästa som finns är människor som befinner sig på rätt plats – då ger man mest till omvärlden och blir därigenom också sitt ”mesta jag”. Så rackarns fint alltså… Heja oss alla!

  21. Den här stilrena saken hade jag ställt på byrån mittemot sängen i vårt nyrenoverade sovrum. Mot de grå väggarna och de rosa detaljerna hade den verkligen gjort sig och jag hade fått se den varje morgon när jag vaknade!

  22. http://desenio.se/sv/artiklar/flamingo-posters.html denna skulle jag välja och sätta upp i våran nya hall i den nya lägenheten. Denna tillsammans med några andra posters och prints tror jag skulle bli hur fint som helst och hur glad skulle man inte bli när man kom hem varje dag och möttes av en helt underbar rosa flamingo det första man gjorde?!

  23. http://desenio.se/sv/artiklar/vintage-dragonfly-posters.html
    Oj va svårt att välja!!! Men jag har alltid fascinerats av trollsländorhttp://desenio.se/sv/artiklar/vintage-dragonfly-posters.html, så jag väljer denna. De är så vackra men samtidigt lite äckliga när de är för ”närgångna”. Sedan skulle jag naturligtvis komplettera med några av de urgulliga motiven för barnrummet, till mina barnbarn:)

  24. Som ung kvinna går jag igenom en tuff period. Jag har gått in i en depression, med ångest och panikattacker. Har precis börjat få hjälp med detta genom att gå till psykolog.
    Det vi har rett ut än så länge är att jag tänker och analyserar mitt liv konstant i mitt huvud och genom jobbiga mardrömmar. Därför, vill jag ha denna texten över min säng på en vägg som är så tråkig och vit och behöver liv och för att jag varje kväll, när jag ska lägga mig eller när jag går upp påminnas om att påverka mina egna tankar. Tack för en fantastisk blogg och stor inspiration<3 http://desenio.se/sv/artiklar/grafisk-texttavla.html

  25. Hej! Denna skulle få hänga i vårt sovrum http://desenio.se/sv/artiklar/butterfly-pink-white-background.html . Jag har länge sökt efter något att sätta upp där och denna posters älskade jag från första stund bara för den var så vacker. Jag komplettera med några fler posters som jag också tyckte var fina för att skapa en personlig tavelvägg.
    Tack för en fantastiskblogg med mycket inspiration och feel-good!

  26. Nu när jag ÄNTLIGEN bestämt vad jag ska spika upp på en av de tomma väggarna här hemma får det definitivt bli denna poster samt några till i en tavelvägg. Det är sådär läskigt när väggarna är så vita och fina men efter 2 år borde det väl vara dags att våga sätta upp nåt va?!
    Denna skulle jag välja : http://desenio.se/sv/artiklar/prada-poster.html

  27. Vilken himla tur att det finns så många fina posters att välja
    Blir den lyckliga vinnaren jag så kan min vägg massor svälja

    Väggen är ca 3 x 3 meter o syns både från hall (nere) o vardagsrum (uppe) o gapar ännu tom i väntan på vad samt pengar (föräldraledig).

    Jag skulle bli så lycklig om jag vann o då skulle denna fina få komma upp först;
    http://desenio.se/sv/artiklar/buffalo-horns-poster.html

  28. http://desenio.se/sv/artiklar/butterfly-pink-white-background.html
    Denna skulle jag slå in i ett fint paket och skicka till en älskad lillasyster som är värd något litet extra, och kommer det som en överraskning för henne så är det alltid extra roligt samt fjärilar i magen på givaren innan det där tacksamma tacket kommer som ett alltid uppskattat telefonsamtal.
    Må gott och var rädd om er och tack för all njutbar läsning på bloggen.
    Mvh: Jessica

  29. Holstee Manifesto, posters, önskas om jag skulle ha så tur att vinna! Passar jättebra i mitt nya kök, finns inte mycket på väggarna ännu….

  30. http://desenio.se/bilder/artiklar/7061.jpg tänker jag sätta upp i sovrummet så varje morgon och varje kväll kunna läsa dessa underbara ord! Ord jag måste lära mig att ta efter som utarbetad mamma som inte finner lyckan med livet just nu riktigt… Ord kan hjälpa en såå mycket, speciellt om man ser dom varje dag!

  31. http://desenio.se/sv/artiklar/zebra-prints.html
    Har renoverat mitt sovrum så jag har zebratapet på ena väggen med noshörningslampor från ILVA som sänglampor. Har dessutom lite andra ”djur” i rummet så det går under namnet savannen. Då skulle jag hänga den här på den vägg som ska få tavlor med svarta ramar. Fanns fler motiv som skulle bli fantastiska på denna vägg. Hoppas, hoppas på en vinst.

  32. http://desenio.se/sv/artiklar/dreamcatcher-svartvit-posters.html

    Ny lägenhet och det bästa som finns är att det är så tomt och man får liksomen nystart. För tillfället är i princip alla mina väggar tomma (med undantag för några underbara teckningar från min pojkväns systerdotter). Men jag tycker att det är så svårt med sovrum. Jag vill ha något personligt som betyder något för mig. Jag gillar denna drömfångare för den skulle passa så bra över sängen hos oss blandat med teckningar och fotografier från mina favoritställen!

  33. Denna skulle jag välja om jag vann: http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html och jag hänga den i vår hall så det blir det första man ser när man stiger in i vårt hus. Texten säger så mycket och det sammanfattar lite av hur vi lever nu i familjen, vi har gått igenom mycket under några år, både tunga perioder och rimliga och utmanande. Och efter allt inser vi, att familjen betyder allt, framför allt och vi ser både på varandra, vårt liv och omgivningen med andra ögon idag, då vårt familjeband bara är ännu starkare!
    (Håller tummarna!) kram

  34. Jag har så många drömmar just nu. Den största är att få ett barn men tyvärr känns den så långt borta just nu. Flera ivf-försök har satt mitt liv på paus och det enda jag kan göra när kroppen strejkar är att drömma om tiden då det här är över och jag kan leva friare än nu. En sak som lyfter upp mig är att drömma om resor. Det finns så många fantastiska platser jag vill se och uppleva och om jag vann den här tävlingen skulle jag önska mig postern med världskartan. Den skulle få sitta i vår hall och jag skulle fylla den med pins i olika färger. En färg för ljuva minnen av platser vi besökt och en annan färg för platser jag får drömma vidare om och förhoppningsvis få se i framtiden. Det skulle helt enkelt bli en karta fylld av drömmar!
    http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-varldskarta.html

  35. Den här inspirerande världskartan skulle få plats i centrum av ett svartvitt tavelkollage ovanför min soffa här hemma. http://desenio.se/sv/artiklar/varldskarta.html

    Den skulle bli en perfekt morot för mig som fattig student att faktiskt hålla ut och fortsätta kämpa med studierna så jag så småningom kan få mitt drömjobb och ha råd att ge mig ut på äventyr i världen.

  36. Om jag vann, så skulle denna skönhet få hänga i vårt ”franska bistrokök” i huset som vi håller på att bygga. http://desenio.se/sv/artiklar/beef-cuts-posters.html För om jag känner mig själv rätt så kommer pengarna vara slut efter den franska utsvävningen och då kommer det behövas ett litet bidrag till att pryda alla vita väggar. Tack för en underbar blogg!

  37. http://desenio.se/sv/artiklar/poster-life.html citat i all ära, Denna poster med dessa fina ord skulle få pryda min älskade syster hall, då i hopp om att varje person som hälsar på ska stanna upp i nuet och tänka på det som betyder något här i livet. Med svåra sjukdomar och baby på väg så vill jag ge henne denna gåva plus fler därtill!
    Tack för en super fin blogg med livsglädje!

  38. http://desenio.se/sv/artiklar/akvarell-kvinna-prints.html
    Alltså, vilken tävling! Jag har en massa tomma väggar hemma (läs alla…) och det ekar lite väl mycket. Därför har jag nu börjat samla på favoritmotiv och fina gamla ramar och har tänkt att jag ska börja med att fylla en vägg i vardagsrummet med foton på familj och vänner och stiliga tavlor. Allt det fina i livet helt enkelt! Och eftersom jag har en speciell plats i hjärtat för vackra foton/tavlor/vykort med kvinnomotiv (för kvinnor är ju så oerhört vackra) så är detta den perfekta tavlan att fortsätta temat med. Och namnet..Dreamer.. Klart man måste drömma!

  39. Hjääälp vad svårt att välja!! Jag hittade direkt 12 st som jag skulle vilja ha 🙂
    Men jag bestämmer mig för denna för jag gillar texten:
    http://desenio.se/sv/artiklar/grafisk-texttavla.html
    För jag kanske behöver det helt enkelt…
    Och jag skulle hänga den i vår trapp, där passerar man flera gånger per dag och jag skulle se den ofta 🙂
    Så jag sparar sidan för framtida beställningar tror jag:)
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

  40. I mitt huvud när jag en dröm om att en dag förvandla vårt trista förråd bestående av klumpiga garderober, en bubblig plastmatta och med hemska lysrör i taket till en gosig walk in closet med heltäckningsmatta, nedpendlad belysning, öppen förvaring och en vacker helspegel.
    Som pricken över i:et skulle såklart denna tavla vara.

    http://desenio.se/sv/artiklar/vouge-svartvit-poster.html

  41. Min man och jag väntar vårat fjärde barn, en lillasyster till vår dotter och våra två söner.
    Dottern som i sommar fyller 10 år ska få byta sovrum med oss, hon har blivit för stor för den rosa blommiga fondväggen tycker hon och vill hellre ha vår svart/vita 🙂

    Hur som helst, hon önskar iaf göra en häftig tavelvägg i svart/vitt och projektet är påbörjat men långt ifrån avslutat. Hon fick därför botanisera runt bland alla posters på Desenios sida och efter många om och men valde hon denna http://desenio.se/sv/artiklar/fashion-poster-akvarell.html som favorit, så den är ett givet val om turen att vinna är på vår sida 🙂

    Vi håller tummarna HÅRT, annars får det nog bli både ett och sisådär fem klick till för jisses vad mycket fint till bra priser jag hittade på den sidan!

  42. Jamen herregud, det går ju inte!!! Jag har 4 m i takhöjd och bara vita väggar eftersom inget passar dessa stora stycken vitt!
    Och så skrollar man runt på sidan och ser sånna där vackra ”gamla” prints som ”Teacup” och ”Crown” och så vill jag dränka lägenheten i dem. I nästa andetag är det grafiskt som gäller och kartorna över Paris och Manhattan bländar mig. Men nähädå, för sen kommer djuren – gaaahhh!!!!
    Så om jag vann, så skulle jag helt enkelt få blunda och klicka hejdlöst – DET skulle nog ge en perfekt blandning tror jag! Så jag kan inte länka, det är liksom omöjligt… Men tummarna håller jag!!

  43. Jag har valt denna http://desenio.se/sv/artiklar/turkos-konst-poster.html
    Mest pågrund av färgerna, på något sätt känns den djup. Som att den vill säga något. Jag har faktiskt ingen aning om vart jag skulle sätta den då jag förtillfället befinner mig mitt i en flytt men jag skulle sätta den centralt. Någon stans där jag alltid ser den, så att alla som är hos mig ser den. Otroligt vacker tavla.

  44. Oooh! Så många fantastiska bilder och jag blev typ kär i 200 av de 311 jag kollade igenom. Men den här http://desenio.se/sv/artiklar/bird-is-the-word-cerise-poster.html lilla sötnosen ropade, eller kvittrade, direkt. Vi har flyttat på tre bokhyllor i vardagsrummet till ett annat rum här hemma så egentligen är det en hel tavelvägg som behöver ordnas men den här var så söt så den får nog en liten egen vägg att hänga på. Ett kolage till tavelväggen är inga problem att skapa med era fina plancher. Kram på er!

  45. Åh hoppas drömmen blir sann,
    att jag ett presentkort från Desenio vann.
    Då skulle jag bla köpa Black Lady,
    den är så stilfull och läcker,
    många beundran den väcker.
    Finaste design, färg och form,
    om jag vinner skulle glädjen bli ENORM!
    Omväxling förnöjer,
    och stämningen höjer.
    Ett fantastisk tavelvägg skulle det bli mellan golv och tak,
    säger bara Desenio posters är helt i min smak!
    Hoppas nu turen ligger på min lott,
    så jag får ett vardagsrum så stilfullt och flott! ❥

    Med vänlig hälsning,
    Kia Udd ( kiaudd instagram )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg