Att plocka fram hammaren.

 
 

3V6A7318

 
 
 

Idag ska jag plocka fram hammaren.

Ni ser Buses rum där borta? Där inne ska en sak spikas upp, och det är lättare sagt än gjort ska ni veta då väggarna är gjorda av sten och det krävs särskilda dunderspik för att det ska funka. Det får alltid mannen att svettas lite på överläppen då han fortfarande inte riktigt har vant sig vid det där med att göra hål i väggar (trots fem års äktenskap med undertecknad) och helst vill undvika att något alls spikas upp i ett hem. Men så kan man ju inte ha det, så nu ska ännu en sak upp på Buseväggen och det kommer bli hur fint som helst trots hål.

 
 
 

3V6A8597

 
 
 

Jag är fortfarande SÅ himla nöjd med Billy Bokhylle-hacket!

Det har verkligen blivit ett så himla mycket mer klätt rum nu med hyllan och det är skönt att ha extra plats för förvaring (för er som har missat om bokhyllan kan ni läsa HÄR). Enda nackdelen är väl att man numera går och spanar efter fler ytor i hemmet som kan byggas in och liksom inte får nog av hackandet – jag vill ha en bokhylla eller annan lösning i varje rum nu. Men det går ju såklart inte, så jag får nöja mig med den i lilla hallen och konstatera att det är bra så.

Idag? Idag ska jag träffa Goran lite snabbt och sen förbereda för nästa vecka som kommer bli något i hästväg; jag har en jättestor och DUNDER-rolig fotografering på tisdag, köket ska installeras någon av dagarna och det vankas babyfotografering gånger två, så det kräver lite förberedelser för att pull it of på tisdag utan att allting annat hamnar back.

Men det är roligt och så länge det är roligt kan jag ta typ vad som helst, då gör det inget om en vecka blir lite kaos då och då, sen är det ju lugnare igen.

Men; mot lördagen då! Dags att starta antar jag.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att plocka fram hammaren.

  1. Jag.Dör.Så.Fint.Det.Är.Hos.Dig.
    Skulle så gärna vilja låna din kreativitet, om det bara var för en endaste dag ens.
    Ha en fin lördag 🙂

  2. Spännande att se vad du nu ska pika upp för något:-)
    Å såååå himla fin den är Billyhyllan alltså! Å ännu roligae måste det ju vara när du sr andra som inspireras av dig och gör en själva!! =)
    Du är verkligen en sann inspiratör!
    Ha en fin lördag!
    Här är jag så nöjd med att vara ledig och ha en skrota hemma dag efter 12 dagars jobb på raken 🙂
    Kram kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg