Att ha vinthundslugn.

 
 
3V6A8581
 
 
 

Herregud vad dagarna går ihop i varandra just nu!

En dag hakar på den andra och plötsligt är det fredag och jag sitter i sängen och gnuggar sömn ur ögonen och skriver mail till mammorna vars barn ska vara med på nästa veckas fotografering, och utanför är det sådär höstvackert igen med hög himmel som en isblå kupol över fälten.

Då är det alltid lite lättare att vakna.

 
 
 

3V6A8584

 
 
 

Och där inne ligger Tooka och tar igen sig. Så som hon oftast gör om man ska vara ärlig; det där med att ta igen sig är en paradgren för vinthundar. Lite oklart just VAD dom tar igen sig efter, men det utförs med stor inlevelse och djupa suckar och ett trött knorrande om man går dit och knuffar dom i den beniga rumpan för att få med dom ut och kissa.

Tant är utslagen i sängen och eftersom hon var på återbesök på djursjukhuset igår antar jag att hon har en mer legitim anledning att vara utslagen, det där med djursjukhus tar ju alltid på krafterna, men hennes tass verkar läka som den ska även om den fortfarande är svullen på ena tån och hon fortfarande får ha en slags ballong till sko på sig när hon går ut.

 
 
 

3V6A8585

 
 
 

Men såhär har vi det iallafall här hemma.

Ett vinthundslugn som lagt sig i nästan varje rum, två barn som ännu sover, en skäggig som panikdammsuger min bil där ute eftersom vi kom på att den skulle på service idag, och så jag som sitter här i sängen och gnuggar sömn ur ögonen och skickar mail till mammor.

Det är verkligen fredag.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha vinthundslugn.

  1. Alltså så snyggt, du är grym på att inreda. Jobbar du med det förresten? vet inte vad du gör i vanliga fall, eller är du heltidsbloggare? Hursomhelst så är du en människa med mycket talang. 😀 Ha en jättefin dag

    1. Kan man säga litegrann 🙂 Jag har ju eget företag, så jag har bloggen och så har jag fotouppdrag, styling, utbildningar, föreläsningar och sånt (så bloggen är en liten del).

  2. Själv har jag en toklugn golden. Han är morgontrött, hatar regn men äääälskar vattenpölar, älskar att sova framför den tända brasan, älskar att ligga i en hög med ungarna på golvet men mest av allt älskar han kvällarna…när kvällen kommer så börjar han vakna av och an, sucka djupt och riktigt ljudligt och så sneglar han mot vårt sovrum. Om vi inte förstår vinken med att vi ska gå och sova så knallar han in i sovrummet, lägger sig i korgen med en ljudlig suck för att visa att tycker att vi är urtråkiga. På morgonen sover han tills vi behagar att gå upp, helst inte för tidigt för då tjurar han. Men vankas det bus eller skogspromenader i fint väder eller snö, ja då är han superpigg. Han är bara 4 år år men så härligt soft i sitt sätt. 🙂

  3. Så fin och inspirerande blogg!
    Med en liten som kommer om några veckor tänkte vi att det är på sin plats att införskaffa en kamera.. Men känner mig lite lost och tänkte därför kolla om du har några tips? Inga proffsfotografer, men vill kunna ta fina bilder.. Vad tror du om en Canon EOS 700D Systemkamera +18-55mm IS STM Objektiv.

    1. En 1000d eller 700 d räcker gott, det klarade jag mig på jättelänge. Mest prisvärda objektivet tycker jag själv är Canon EF 50 mm 1.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg