Att ha hittat en gammal favorit.

 

3V6A5265

 
 

Jag är som bekant väldigt förtjust i Roald Dahl,

har varit det sen jag slukade varenda en nån gång i fyran och älskade varje rad. Buse har blivit introducerad för några Roald Dahl-böcker (som Sköldpaddan som ni vet, och Kalle och Chokladfabriken) men när jag ville få tag i SVJ, Matilda, James och Jättepersikan med flera så visade det sig vara mer eller mindre omöjligt. Matilda kommer i en ny upplaga i mars, så den har jag beställt, men alla andra var slut och gick inte att få tag i mer.

Så det blev lite efterforskningar på Bokbörsen, och nu har jag hittat en samling med älskade gamla favoriter att läsa för min lilla ordslukare och SVJ blir först ut i ordningen.

Så det blir kvällens tips; är ni på jakt efter gamla böcker som inte går att få tag på i nyproduktion längre så kolla på sidor som bokbörsen och liknande – lite knivigare att betala eftersom böckerna skickas från olika ställen och allt från privatpersoner och företag, men helt klart värt det om man är ute efter något särskilt.

Nu; lästajm!

 

10 kommentarer till “Att ha hittat en gammal favorit.

  1. Måste självklart slå ett slag för BIBLIOTEKET! Roald Dahl fullkomligt äger och alla hans böcker kan lånas!

  2. Oj, den är bra! Förra våren läste jag boken i skolan, vi hade två läsraster i veckan och de som ville fick komma i min klass och lyssna på IKJ som den heter på finska. Jag njöt säkert lika mycket som barnen.

    1. Jaaa men då måste man ju lämna tillbaka dom 🙂 Dessa böcker vill jag ha kvar och läsa för Noah sen också.

  3. Det går att fynda massor med jättefina barn och ungdomsböcker second hand för en bråkdel av bokhandelsprise!. Särskilt större barn läser sällan om sina böcker så böckerna är sgs i nyskick när barnen är klara med dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg