Att ta sig in i fredagen.

 

3V6A5273

 
 

Yay – fredag!

Efter en natt av lite insomnia (ingen aning om varför, jag brukar aldrig ha problem att somna) så blev det alltså ÄNTLIGEN fredag! Och för vår del är den här fredagen nästan som en lördag, för mannen är föräldraledig så vi är alla hemma och den är den allra bästa typen av fredag om ni frågar mig, för det blir som en slags förlängning av helgen och vi hinner med så himla mycket mer än vanligt.

 
 

noah

3V6A5307

3V6A5285

 
 

Den här lilla solstrålen krälar omkring i hela huset och har nu alltså kommit in i den där perioden då han ska upp och stå mot ALLT utan att för den del har särskilt mycket koll, så man får flänga efter som en galning och vara beredd att fånga de gånger han dragit sig upp mot nåt bord och sen står där och vajar triumferande. Herregud vad motion man får alltså, han rastar en ganska rejält. Man har ju det ganska sweet där i början då dom ligger där man lagt ner dom, och sen kommer krypperioden, och sen (som nu) upp och stå-perioden som kräver kutryggad vaktning, och sen kommer den där perioden när man inte kan ha n å g o n t i n g framme som befinner sig från golvet och 65 cm upp och då man får flytta vackra saker från soffbordet till fönsterkarmarna istället och då huset liksom är indelat i en tom nedre halva i rummen med en full övre. Och SEN får man andas ut lite. Phju. Man får känna att man lever.

Men idag ska vi iallafall ta en lååååång fredag, jag ska bygga ställning och så ska jag förbi Banditen och lämna av presenten jag inte kunde släpa med mig till Köpenhamn och så ska jag fota Noah för lite Kung Fidolin om ljuset medger, och så får det avslutas med någon Väldigt Väldigt Gott att äta ikväll och de sista avsnitten på The Knick som äntligen kommit ut med en säsong två.

Åh, fredag. Som jag saknat dig.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ta sig in i fredagen.

 1. god förmiddag emma!

  hoppas du får en bra dag och ”hinner” det du tänkt 😉 herre jösses, du gör ju mer på en vecka än vad jag hinner med på ett år! det är en gåta för mig hur du/ni hinner rodda allt med två små barn, en valp och tre vuxna vinthundar…har själv fullt upp med att umgås och fostra min lilla moses nu, han har verkligen aptit på livet och ALLT är roligt och skall undersökas, hi hi ingen sovmorgon här längre men det är underbart att se hur han sakta men säkert gör sig hemmastadd, våran lilla saluki prins.

  ha det bäst och trevligt helg/kram

 2. Emma om du hinner läsa det här innan du träffar Banditen/Nicole, vill du då Ge Henne en KRAM från Mig, tack.
  Ljusa Varma Kramar till Er båda från Ninni.

  1. Det går fint med henne 🙂 Hennes språkkurs är igång och hon har många au pair-vänner i Skånetrakten så hon har acklimatiserat sig riktigt bra.

 3. Haha helt underbart, jag kommer ihåg den tiden som igår… attans vad man gick ner i vikt =) Ha nu en underbar kväll och helg, kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.