Att visa dag 2 av CIFF.

 

3V6A5793

 
 

Jag måste ju visa dag 2 av modemässan också, innan jag glömmer bort det!

Vi vaknade upp, lagom mossiga efter utsvävningarna kvällen innan, och laddar med en frukost på Starbucks eftersom vi skulle direkt till ASH efteråt på inköp. Föga visste vi att vi skulle bli serverade frukost även där, så vi la en bra grund den morgonen kan man säga med två stycken brakfrukostar inom cirka 45 minuter.

På bilden ovan kan ni se hur ASH showroom ser ut. Mängder av skor och annat tjusigt.

 
 

3V6A5791

 
 

Det annat tjusiga. Hur söt?!

 
 

3V6A5797

 
 

Jag förälskade mig totalt i dom här barnskorna och höll krampaktigt i dom och viftade med dom framför Jennys ansikte så många gånger jag bara kunde för att liksom signalera KÖP IN DOM HÄR! DOM HÄR! KÖP IN DOM! (vilket jag gjorde med allt jag hittade som jag tyckte om, efter ett tag viftade hon bara bort mig som en fluga).

Tyckte att dom var så himla fina, som UGGs fast gympadojsversionen.

 
 

3V6A5802

 
 

Jag tyckte om dom så mycket att jag till och med tog med dom vid frukosten.

Dock visade det sig att dom var APDYRA, sådär alldeles jättedyra, så det gick inte att köpa in såklart. Svårt att sälja sen. Men fina var dom.

 
 

3V6A5818

 
 

Sen åkte vi till Bella och mötte upp Banditen som äntligen tagit sig till Köpenhamn. Älskade Bandit. Vi var väldigt glada att se henne och att hon kunde följa med och hålla oss sällskap och vifta med egna saker framför Jennys ansikte.

(I slutet av dagen hade Jenny gett upp och lät oss mer eller mindre sköta inköpen själv. Det var kul. Bland annat hittade vi ett märke som vi blev så galet jäkla hejdlöst förälskade i både Banditen och jag att vi tog in nästan allt. Är en hemlis än så länge vilket märke det var, men åh! Ni kommer ÄLSKA det. Varje plagg såg riktigt jäkla tokdyra ut, men låg så bra i pris att man inte trodde det var sant. Bästa kombon).

 
 

3V6A5808

 
 

Jag var klädd i stickad tröja och blus från Malene Birger och de skönaste jeansen som finns – Julie (finns här). Det är ett par såna jeans man måste prova för att förstå storheten med; dels är det så mycket stretch i dom att man med lätthet måste gå ner en storlek och dels så tappar dom inte formen vad man än gör.

Verkliga vardagsfavoriter.

 
 

ciff2

 
 

Vad gjorde vi mer?

Jo vi vandrade runt och nöp i saker i vanlig ordning och tittade på snygga boyfriendjeans och drömde om rosévin, sommarkvällar och pumps. Ni vet. Och visst ska man inte ha så bråttom med årstiderna och det där, men när man går på mässor och får se allt som ligger framåt i tiden är det svårt att inte bli påverkad.

 
 

3V6A5827

 
 

Vi var hos Barbour också och provade jackor och hittade favoriter. Jag hittade bland annat den här capen som jag tyckte var så himla klassisk och som jag lätt kunde se mig själv i med Haggis i koppel och gummistövlar och sådär i skogen utanför Drömmen.

Det är förresten en grej med mig som ni kanske inte vet; jag ser allting i bilder. Svårt att förklara men när jag ser ett plagg så ser jag hur jag vill att det ska fotograferas, eller det blir liksom en bild i skallen på mig. Som den här capen och Haggis och gummistövlarna, eller de där vansinnigt snygga skorna från Malene Birger jag fastnade för i deras showroom ni vet – dom såg jag direkt på regnblöt asfalt till en klockad trenchcoat-fåll och en del av en dagstidning som syns hoprullad.

Kanske är jag som är lite konstig. Det vore ju inte första gången.

 
 

3V6A5839

3V6A5843

 
 

Och så provade vi kläder och fick såhär fräsigt hår, och så tvingade vi Jenny att testa alla fuskpälsjackor som fanns på hela mässan; mest för att hon ser så VANSINNIGT rolig ut i fuskpälsjackor att man viker sig av skratt. Svårt att förklara varför, men hon förvandlas liksom till snömannen fast pimpversionen på nåt vis.

Och ja, det var väl hela dag två på ett ungefär. Vi stannade till runt tre och sen var det dags att bege sig tillbaka med tåget för att åka hem och krama dom vi saknat.

Men kul, det hade vi.

 

1 kommentar till “Att visa dag 2 av CIFF.

  1. Nej då gummelumm 🙂 du är inte knasig….då är ju jag det också o alla andra kreativa människor. Jag ser också allt i bilder o kan därför köpa o möblera mitt nya hem innan jag ens flyttat in. Det är underbart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg