Att ha fotat sommarens ultimata klänning.

 

cd

 
 

Och så var det dags för den här månadens sista samarbete med CountryDreams!

Den här gången valde jag lite ”enklare” plagg, såna som kanske går att bära lite lättare men som fortfarande sticker ut tillräckligt för att jag ska bli betagen.

Till att börja med den här f a n t a s t i s k a klänningen från Samsøe Samsøe med den vackraste rygg man kan tänka sig; öppen men klädd med tunn spets så det inte blir för mycket, och i en mjukt blek pudernyans som jag dessutom tror gör sig förbenat bra när man är solbränd.

 
 

3V6A8569

3V6A8626

3V6A8587

 
 

Den passade vi på att fota i Falkenberg på den där bryggan som aldrig tar slut.

Detta måste ju vara den ultimata klänningen om man ska på bröllop, sommarfest, finevent eller bara vill klä upp sig lite vackert på semesterkvällen när man ska ut och äta i en hamn nånstans och där hela luften doftar kryddor och gatlyktorna tänds längs strandpromenaden. Dessutom måste jag säga att jag var lite förvånad över priset! Visst är den inte snorbillig, men jag trodde ärligt talat att den skulle vara dyrare.

Den känns dyr på kroppen, är vackert skräddad och har de där detaljerna ni vet; som den öppna ryggen och en liten drapering i midjan och vacker skärning i halsen.

(Och ni som undrar om bh, jag går faktiskt helt utan här vilket är lite crazy med tanke på förutsättningarna, men skulle jag på en tillställning skulle jag antingen ha freebra, eller en axelbandslös med en vacker spetsknäppning där det inte gör något att den syns eller en sån smart sak man kan knyta lågt ner och som är till för just djupa skärningar).

 
 

3V6A8642 (1)

 
 

Åh, sommarlängtan!

 
 

3V6A8545

3V6A8513

 
 

Och så den snyggaste trenchen jag någonsin haft på mig tror jag; i lite tjockare material så den har tyngd och en som jag absolut kommer vilja köpa loss för att den går att använda till precis allt och lite till (den borde jag nog ha steamat lite efter att den varit i resväskan ser jag, men som ni vet var ju just Strandbaden och min steamer kanske inte bästa vänner så jag tog ett välgrundat beslut att strunta i det). Dessutom älskar jag trenchcoats som man kan knäppa på vanligt vis, men som dessutom är lika snygga när man bara drar dom om sig och knyter om skärpet.

Och det var den här gångens bilder det; en pudrigt klänningsdröm och en trench att vara varje-dag-snygg i.

Klänningen finna HÄR (och i en kortare modell HÄR, om man gillar det bättre) och trenchen, som är från Storm & Marie, hittar man HÄR i blått och HÄR i klassisk trenchfärg.

Bli sommar nu, tack.

 

12 kommentarer till “Att ha fotat sommarens ultimata klänning.

  1. Tusen tack för det klänningstipset <3 ska vara toastmadame på äldsta vännens bröllop i början av juni och letar med ljus o lykta efter en fin klänning som passar plöfsiga efter-graviditet-magen!!!

  2. Klänningen!Dööör! Tyvärr blir jag ju inte så där fint solbränd..bara lite sådär rosaaktig framåt augusti. 🙂 Jättefina bilder!

  3. För en gångs skull hade jag hunnit sett klänningen ”innan” 😂 Kul att få se den bättre, är ju ofta lite svårt att se hur något egentligen ser ut på kanske bara en eller två bilder! Man vill ju dessutom se kläderna i rörelse.. 👍

  4. Nydelig kjole. Vurderer å kjøpe den til et strandbryllup jeg skal i i mai. Men jeg skulle gjerne hatt en bh under. Hva ville du gått for om du skulle brukt det? Har sett på en med blonder i samme farge. Blir det feil tror du?

    1. Jag har faktiskt skrivit om just det i texten; jag hade valt en axelbandslös i ungefär samma färg (eller som passar till färgen) och med vackert spänne, eller freebra eller en sån som man kan knyta långt ner och som är till för djupa ryggar.

  5. Nu blir jag så där ledsen igen, varför finns det inget märke som gör så vackra klänningar till oss plusizare? Ja det finns det gör det ju men inte i Sverige, inte vad jag vet iaf. Det finns många kläder att köpa men jag pratar om kläder som inte kommer från de vanliga kedjorna, kläder som man kan få känna sig lite mer speciellt i.
    Galet fin klänning!

    1. Ehhh nu får jag äta upp mina egna ord. Håller för fullt på att blogga om assnygga kläder för oss plussize. Så tack Emma för utan ditt inlägg hade jag inte kollat upp det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg